Redactia.ro
Home » Monden » Își dorește un copil cu iubitul diplomat? Andreea Marin: „E cea mai frumoasă perioadă”

Își dorește un copil cu iubitul diplomat? Andreea Marin: „E cea mai frumoasă perioadă”

Andreea Marin

Andreea Marin trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale ei de când prezintă emisiunea ”Nu există nu se poate”. Radiază de fericire, iar acest lucru este destul de vizibil. Ea spune că acest lucru se datorează partenerului ei. Mai mult, Andreea Marin nu pare speriată de ideea de a mai avea un copil.

Andreea Marin, pregătită să devină mamă

Andreea Marin se simte tot mai împlinită de când prezintă noua emisiune ”Nu există nu se poate”. Într-un interviu recent, aceasta a povestit despre ultimele întâmplări din viața ei și…A mărturisit  că ar fi pregătită să redevină mamă.

”E o bucurie nouă emisiunea „Nu există nu se poate!”. Am zilnic ora mea de suflet, înainte de știrile serii, cu oameni unul și unul ca invitați și cu telespectatorii care caută altceva decât bârfe, scandaluri și alte prostii. Vor oameni frumoși, cu povești din care să învețe, care să îi inspire, să le dea un imbold să meargă înainte. Protagoniștii mei sunt oameni ca noi toți, dar au ceva în plus, determinarea de a nu se lăsa trași în jos de cei care-i vor mulțumiți cu puțin, oameni care cred în ideile lor și pentru care nu există nu se poate! (…) ”, a spus Andreea Marin pentru Click.

Întrebată dacă ar mai avea răbdare să o ia de la capăt cu un nou copil, prezentatoarea a oferit un răspuns afirmativ.

”Da, de ce nu? E cea mai frumoasă perioadă din viața unei mame. Nu e ușor, dar nici o povară. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice”, a explicat Andreea Marin.

Andreea Marin radiază de fericire

”Care este secretul strălucirii tale? Arăți mai bine ca niciodată! Ce se întâmplă?”, a mai fost întrebată Andreea Marin.

”Tot iubirea e de vină, negreșit. Mă simt iubită și prețuită. Adrian e de vină (zâmbește)

Andreea Marin, decolteu ameţitor la prima apariţie oficială cu iubitul consul | Click mobile

Totodată, Andreea Marin a oferit detalii și despre apariția alături de fiica ei, Violeta și Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Băniă jr, la Gala Ucin.  Ea a precizat că cei doi țin foarte mult unul la altul.

”Pentru noi e… normalitate. Dar firește că am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul și filmul amândoi, iar Ștefan este proaspăt student la actorie”, a explicat Andreea Marin.

Cum se înțelege Violeta cu Radu Ștefan, fratele ei mai mare? Se văd des? Fac schimb de experiență, își dau sfaturi, ies împreună în oraș?

”Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă”, a mai completat Andreea Marin.

Loading...