Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprins Dan Bittman după ce a spus că nu crede în COVID-19: „Eu respect regulile”

Cum a fost surprins Dan Bittman după ce a spus că nu crede în COVID-19: „Eu respect regulile”

GALERIE FOTO (4) Cum a fost surprins Dan Bittman

Dan Bittman s-a revoltat în urmă cu ceva timp pe autoritățile din România, după ce acestea au anunțat noi măsuri impuse din cauza coronavirusului. Una dintre ele se referea la închiderea evenimentelor artistice, fapt ce l-a scos din sărite pe solistul trupei Holograf.

Cum a fost surprins Dan Bittman după ce a spus că nu crede în COVID-19: „Eu respect regulile”

În urmă cu o săptămână, când România se confrunta cu un număr mare de cazuri de COVID-19, Dan Bittman a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care părea revoltat pe autorități. Mai mult, acesta își chema toți prietenii la terasă, fapt pe care l-a și făcut. La scurt timp, cântărețul a fost surprins de paparazzi în timp ce stătea de vorbă cu o prietenă, la cafea. „Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincinoase pe telefon! Când ieșim băieți și fete?!”, întreba artistul pe pagina sa de Facebook.

Dan Bittman, despre pandemia de coronavirus

Solistul trupei Holograf, susține că noul virus nu atacă numai în baruri, cafenele sau cluburi, ci peste tot,și toată lumea este în pericol. . „Când văd aglomerația la metrou, când am văzut astă vară aglomerația de pe plajă, cu oameni fără mască și fără distanțare… ar fi trebuit să fim toți morți până acum. Dacă oamenii ar sta puțin să judece cifrele, s-ar lămuri”, a mai spus artistul. Mai mult, artistul a menționat că provine dintr-o familie de medici, și că are un respect imens pentru cadrele medicale, dar că el consideră că în această perioadă este mai mult politica implicată.

Dan Bittman a subliniat faptul că mesajul său postat pe Facebook nu a fost un îndemn la revoltă. Declarațiile acestuia a împărțit lumea artistică în două. Artistul a spus că nu vrea să trăiască în condiții degradante.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: