Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan de la Ploiești s-a ras în cap în scop umanitar! Pe cine a provocat artistul la challenge

Bogdan de la Ploiești s-a ras în cap în scop umanitar! Pe cine a provocat artistul la challenge

GALERIE FOTO (2) Bogdan de la Ploiești s-a ras în cap

Bogdan de la Ploiești s-a ras în cap pentru a îndeplini un challenge în scop umanitar. Manelistul în vârstă de 24 de ani a provocat mai departe două personalități cunoscute, pe Cătălin Măruță și pe Tzancă Uraganu. 

Scopul pentru care manelistul s-a ras în cap

Potrivit cancan.ro, Bogdan de la Ploiești a postat un video pe Tik Tok în care apare ras în cap. Manelistul a explicat că a acceptat un challenge în scop umanitar și provoacă mai departe două persoane plublice. Cătălin Măruță și Tzancă Uraganu trebui să accepte provocarea.

Bogdan de la Ploiești s-a ras in cap
Bogdan de la Ploiești l-a provocat pe Măruță la challenge

Bogdan de la Ploiești, pe numele său real Bogdan Marian Aldea, a acceptat să se radă în cap pentru o sumă de bani care va fi donată pentru o cauză nobilă. Acesta a mărturisit că a făcut gestul din toată inima. Rămâne de văzut dacă prezentatorul Cătălin Măruță și manelistul Tzancă Uraganu vor accepta provocarea.

“Am fost și eu provocat de fratele meu, de Costel Biju, să mă rad în cap. Bineînțeles, în schimbul unei sume de bani; vrem să susținem tot ce se întâmplă în România cu pandemia și nu numai, și am vrut să fac acest sacrificiu. Vreau să-l provoc și eu pe fratele meu, pe Tzancă Uraganu, și pe Cătălin Măruță. Vă pup și vă iubesc din suflet și, pentru o viață bună, trebuie să o duci la extem”, a declarat manelistul.

@bogdandelaploiesti.haz

#challenge #romania #teiubesc #viral

♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

 

Cine este Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești s-a ras în cap pentru o sumă de bani pe care a donat-o unei cauze nobile. Manelistul este cunoscut pentru personalitatea lui carismatică și pentru sufletul mare.

Este un tânăr de 24 de ani care a rupt topurile pe Youtube în ultimul timp. Acesta a intrat la inima publicului după mai multe colaborări cu personaje cunoscut din industria muzicală și după ce a început trendul trapmanele. Acest trend presupune ca artiști de muzică ușoară sau trap să colaboreze cu maneliști.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: