Redactia.ro
Home » TV » Ilinca Vandici şi problema cumplită de sănătate. Se teme să mai rămână însărcinată tocmai din cauza asta

Ilinca Vandici şi problema cumplită de sănătate. Se teme să mai rămână însărcinată tocmai din cauza asta

GALERIE FOTO (2) linca Vandici

Ilinca Vandici are o problemă din cauza căreia nu poate să facă un al doilea copil. Vedeta a povestit cu ce se confruntă și de ce nu vrea să mai rămână însărcinată.

Ilinca Vandici are o problemă gravă de sănătate

Ilinca Vandici a născut în anul 2017, iar atunci a devenit mamă pentru prima dată. Încă din acel moment, ea a început să se confrunte cu depresia postantală și chiar și acum vedeta de la Kanal D se luptă pentru a redeveni așa cum era înainte de a rămâne însărcinată.

Tocmai acesta este motivul pentru care Ilinca Vandici se teme să rămână iar însăcinată și să fcă un al doilea copil, pentru a nu trebuie să se confrunte iarăși cu depresia.

Vedeta a vorbit despre deschis despre acest subiect și a specificat că îi este foarte teamă să ajungă din nou în acel loc, în care are diferite stări și se sime coplețită de faptul că are o ființă în viața ei de care trebuie să aibă grijă permanent.

Din cauza aceasta Ilinca Vandici nu poate deveni iar mamă

Mai mult, Ilinca Vandici a spus că a văzut primele semne ale depresiei încă din ultima lună de sarcină, când era obosită mereu și nu dorea să comunice.

”Îmi e teamă să mă duc, din nou, acolo. Îmi e teamă de stările acelea, de sentimentele acelea, dar lucrez cu un terapeut, pentru că îmi dau seama că nu e în regulă. Depresia postnatală are legătură foarte mult cu modificările hormonale din corpul mamei. Eu am avut semne în ultima lună de sarcină, eram foarte obosită, nu doream să văd pe nimeni, nu doream să vorbesc. După naştere, nu conştientizezi neapărat responsabilitatea care te apasă şi nu ştii să o gestionezi. Fiinţa care a venit în viaţa ta are nevoie în permanenţă de tine şi apar tot felul de necunoscute”, a declarat Ilinca Vandici pentru okmagazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: