Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă a fost amenințată de socri. Ce îi cereau părinții lui Florin Pastramă

Brigitte Pastramă a fost amenințată de socri. Ce îi cereau părinții lui Florin Pastramă

Brigitte Pastramă, ironizata de angajati

Brigitte și Florin Pastramă au luat o pauză în relația la cererea brunetei. Motivul despărțirii este Florin, care a devenit agresiv din cauza problemelor din familie. Ba mai mult s-a ajuns ca Brigitte Pastramă a fost amenințată de socri. 

Brigitte Pastramă a fost amenințată de socri

Brigitte a făcut noi dezvăluiri despre familia ei. Se pare că vedeta este ținta unor amenințări în această perioadă, socrii ei fiind unele dintre persoanele care o hărțuiesc. Mai mult, bruneta s-a săturat să fie agresat fizic și verba de soțul ei și astfel a luat decizia de a se despărți, scrie cancan.ro.

În timpul unui interviu pe care l-a acordat la Antena Stars, Brigitte a scos la iveală problemele pe care le-a avut cu familia soțului ei. Potrivit acesteia, părinții soțului ei i-au cerut bani și au amenințat-o pe ea, dar și pe mama ei.

Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a stat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat.

Familia lui a venit la mine în casă, să le dau bani, să-i ajut, apoi mi-au făcut rău. Au spus ca am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit. Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie, și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenințată. Și eu am fost amenințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața, să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere”, a spus Brigitte la Antena Stars.

De ce nu poate divorța Brigitte Pastramă

Relația dintre Brigitte și Pastramă a fost mereu una criticată, mai ales pentru faptul că cei doi au obișnuit să-și spele hainele în public. Dacă la începutul relației totul era lapte și miere, după căsătorie lucrurile au luat întorsătură ciudată. Brigitte au fost în nenumărate rânduri bătută și înjurată de soțul ei, însă aceasta nu a luat decizia de a divorț și asta pentru că nu poate.

Brigitte Sfăt ar dori să divorțeze de Florin Pastramă însă, acest gest ar veni și cu un risc pentru viața ei. Aceasta ar putea fi exclusă din Biserica Penticostală a cărei membră este.

Brigitte Pastramă este la a patra căsătorie. Cea cu Florin este singura realizată în religia penticostală, oficiată chiar de pastorul de la Biserica Betel, unde se duc acum amândoi. Asta pentru că Florin Pastramă s-a botezat înainte de a se cununa cu Brigitte în religia acesteia.

Penticostalii nu sunt de acord cu divorțul, deoarece ei spun că o căsătorie are un caracter divin, ”un angajament pentru toată viața”. Singurele cazuri în care divorțul a fost acceptat de aceștia a fost atunci când era vorba despre un soț înșelat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: