Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Dan Negru, în tinereţe? Prezenta celebra emisiune Academia Vedetelor

Cum arăta Dan Negru, în tinereţe? Prezenta celebra emisiune Academia Vedetelor

GALERIE FOTO (4) Dan Negru

Dan Negru este supranumit și regele audiențelor, pentru că reușește de fiecare dată să țină publicul român în fața micului ecran. Dar ce nu știu mulți este cum arăta acesta în tinerețe.

Cum arăta Dan Negru în tinerețe

Dan Negru are o carieră în televiziune de zeci de ani, astfel că putem spune că a crescut și s-a maturizat în fața micului ecran. La acea vreme, Dan Negru își purta părul tuns foarte scurt, dar în rest nu este vreo mare diferență. Anii nu și-au spus cuvântul, iar prezentatorul TV arată și acum aproape ca acum 25 de ani, când a debutat în televiziune.

Acesta arăta altfel pe vreme când prezenta „Ciao Darwin”, „Ziua Judecății’, „Genialii’, „Ziua Judecății’, sau „Te pui cu blondele”. Totuși, Dan Negru este cel mai cunoscut pentru emisiunile de Revelion.

„Dar longevitatea asta a început ca o întâmplare. În primii 10-11 ani,  în noaptea de Revelion se făcea câte o ediție specială a celui mai de succes show al sezonului și, cum show-urile mele au fost vreme de mai bine de un deceniu cele mai urmărite de la Antenă, am avut mereu și o ediție specială de Revelion. Apoi, după niște ani, publicul a întărit ideea de Negru, brand de Revelion. Și, recunosc, ideea de a continua Revelioanele cu Negru-brand a fost a Cameliei Voiculescu și se întâmpla acu vreo zece ani. Se pare că a avut o bună intuiție, pentru că în anii ăștia ne-am păstrat supremația de lider în noaptea de Revelion”, a mărturisit Dan Negru.

Dan Negru

Dan Negru la TV
Dan Negru la TV
Dan Negru tanar
Dan Negru tanar
Dan Negru
Dan Negru nu face bani doar din televiziune. Ce afaceri mai are

Chiar dacă televiziune este prima lui iubire, Dan Negru are investiții și în imobiliare. Acesta a luat decizia pentru că voia să aibă stabilitate financiară în orice moment și să nu fie nevoit să accepte să prezinte emisiuni în care nu crede, doar pentru bani, după cum mărtuisește chiar el.

“Am aceste blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred. Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă.”, a mărturisit Dan Negru.

Cum a reușit Dan Negru să supraviețuiască atâta timp de piața media din România? Răspunsul l-a oferit chiar el. Secretul a constat în faptul că „a fost împotriva curentului” și a adus mereu inovații în ceea ce privește lumea televiziunii din România.

„Show-ul nou de la Antenă va fi altceva. Lazarov, pe care-l pomenesc adeseori, m-a învățat să fiu mereu altfel decât ceilalți. Când făceam „Ciao Darwin’, cu Mama Natură, asistentele tv încă nu se inventaseră. Când toți aveau asistente tv în show-uri, eu am renunțat la ele și am făcut emisiuni cu copii. Am fost mereu împotriva curentului. Probabil, așa am supraviețuit”, a spus Dan Negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: