Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, distrusă de durere! Bruneta nu-și poate reveni după moartea bunicii sale

Andreea Tonciu, distrusă de durere! Bruneta nu-și poate reveni după moartea bunicii sale

GALERIE FOTO (5) Andreea Tonciu, distrusă de durere

Andreea Tonciu trece prin clipe dureroase de când și-a pierdut bunica. Femeia care a crescut-o și a avut grijă de ea, a părăsit această lume, lăsând-o pe Andreea cu sufletul îndurerat. Aceasta a făcut primele declarații după ce și-a luat rămas bun de la cea pe care a iubit-o nespus de mult.

Andreea Tonciu, distrusă de durere! Bruneta nu-și poate reveni după moartea bunicii sale

Andreea Tonciu trece prin momentele grele, după ce în urmă cu trei zile și-a pierdut bunica, femeia care a crescut-o și a îngrijit-o în perioda copilăriei. Bruneta a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu bunica sa, alături de un mesaj emoționant și plin de durere. „Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI .Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭😭😭😭😭”.

Bunica Andreei Tonciu a murit

Declarația Andreei, după ce și-a înmormântat bunica

De când a aflat că bunica sa nu mai este printre noi, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, nu se mai poate opri din plâns. De atunci, postează imagini cu sicriul unde se află trupul neînsuflețit al femeii și coroanele de flori depuse la mormântul bunicii sale. Pentru prima dată, Andreea a vorbit astăzi despre momentele dificile prin care trece ea și familia sa. Această și-a început filmarea prin a-și cere scuze că nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, menționând ulterior că odată cu pierderea bunicii sale, a învătat o lecție, aceea că la greu, nu mulți viteji se arată. Totodată, Andreea i-a mulțumit unei prietene care a avut grijă de fiica sa, Rebecca, în aceste momente dificile. Aceasta și-a încheiat filmulețul plângând și suspinând, după care a spus că nu a mai dormit de patru zile, gândindu-se neîncetat la cea care a crescut-o.„Bună seara! Îmi cer scuze că nu am mai fost activă pe contul meu de Instagram, dar am pierdut pe cineva foarte drag mie. Voiam să vă spun că nu sunt în apele mele. Vădoresc o seară minunată.

Să vă menționez un lucru, că am ajuns la o concluzie: în lumea asta există foarte puține persoane care sunt alături de tine în clipele grele. De asta vreau să-i mulțumesc prietenei mele, Flori, pentru că în aceste zile a stat alături de mine și m-a ajutat. Credeți-mă că, dacă nu era ea, nu știu ce făcem, pentru că Rebecca a stat la ea.

Sunt foarte puține persoane în ziua de astăzi care vor să ajute. Mi-am dat seama, eu nu am luat așa în seamă. Este foarte greu să pierzi pe cineva care te-a crescut. Este foarte, foarte greu, mai ales când vine noaptea. De patru zile nu dorm, pentru că gândul meu este numai la ea”, a spus Andreea Tonciu pe InstaStory. Andreea Tonciu are o fiică cu Andrei Niculescu, cel cu care s-a căsătorit în urmă cu patru ani. Aceștia au fost cununați de nimeni alții decât, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: