Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, mesaj dureros! Bruneta este în doliu după ce bunica sa a murit

Andreea Tonciu, mesaj dureros! Bruneta este în doliu după ce bunica sa a murit

GALERIE FOTO (5) Andreea Tonciu, mesaj dureros!

Andreea Tonciu este în doliu, după ce ființa care a crescut-o și a fost alături de ea mereu, s-a stins din viață. Bunica vedetei a părăsit această lume, iar bruneta este foarte tristă. Andreea a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Andreea Tonciu, mesaj dureros! Bruneta este în doliu după ce bunica sa a murit

Andreea Tonciu, concurenta de la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, trece prin momente dureroase după ce bunica sa s-a stins din viață. Bruneta a postat în urmă cu câteva zile un mesaj plin de durere, anunțându-și fanii că și-a pierdut una dintre cele ființele cele mai dragi din viața ei. ”Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI. Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace, SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭”, este mesajul dureros postat de Andreea Tonciu.

Soția lui Niculescu suferă după ce bunica sa a plecat dintre noi, iar mesajul postat în mediul online i-a înduioșat pe fanii acesteia. Vedeta a filmat sicriul unde se afla cea care a crescut-o. ”Te voi iubi toată viața mea, sufletul meu bun”, a scris Andreea Tonciu. Bruneta a mai avut parte de un moment asemenător. În urmă cu un an, unchiul acesteia s-a stins din viață, iar atunci Andreea a trecut printr-o perioadă dificilă. Mama acesteia a distribuit pe rețelele de scoializare un mesaj prin care anunța decesul cumnatului său. „Ai plecat prea repede dintre noi, cumnat drag şi scump. Nu te vom uita niciodată. Ai fost cumnat, dar şi cel mai bun prieten”, a fost mesajul trist publicat de Maria Tonciu la acea vreme.

Andreea Tonciu, în lacrimi!

Andreea Tonciu a declarat în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! că în ultima perioada plânge des. „Nu mai pot! Nu mai suport! Plâng din orice. Sunt foarte sensibilă, mai ales de când am născut. Aseară nu am dormit mai deloc. Am avut probleme cu Rebeca, plânge în fiecare seară. Se trezește plângând. Se trezește și urlă, cam pe la unu noaptea. Urlă și spune „Gata, mami!”. Nu știu ce să-i fac”, a precizat Andreea Tonciu.

Atunci, colega sa, Cristina Șișcanu a încercat să o liniștească și să-i spună că probabil, micuța are coșmaruri. De asemenea, bruneta i-a spus acesteia că Rebecca visează urât, din cauza lucrurilor de groază pe care le urmărește pe telefon. Andreea Tonciu a născut în urmă cu patru ani o fetiță complet sănătoasă, Rebeca. Aceasta este căsătorită cu fotbalistul Daniel Niculescu,. fiind cununați de Anamaria și Laurențiu Reghecampf. „Să fii mamă este o alegere pe care o faci în fiecare zi de a pune fericirea și mulțumirea altcuiva înaintea celei proprii, să înveți lecții grele, să faci lucrul corect (chiar și atunci când nu ești sigură care este acesta) și să te ierți tot mereu pentru că faci totul greșit”, a scris Andreea Tonciu pe Facebook. Totodată, Rebecca Maria a fost botezată de Anamaria Prodan, care a acceptat fără să se gândească să fie părintele spiritual al fetiței Andreei Tonciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: