Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre relația dintre Dorian Popa și Alina Eremia. Au fost sau nu împreună

Adevărul despre relația dintre Dorian Popa și Alina Eremia. Au fost sau nu împreună

GALERIE FOTO (3) Adevărul despre relația dintre Dorian Popa și Alina Eremia

Alina Eremia și Dorian Popa au format un cuplu în serialul ”Pariu cu viața”, însă de atunci fanii s-au tot întrebat dacă cei doi au format un cuplu și în realitate. 

Adevărul despre relația dintre Dorian Popa și Alina Eremia

Sunt multe cazurile în care doi actori au format un cuplu într-un film sau serial și au ajuns să se îndrăgostească. Toată lumea spera ca și Dorian Popa și Alina Eremia să facă același lucru. Felul cum au jucat a ajuns la sufletul telespectatorilor, iar fanii și-au dorit mai mult.

Recent, în cadrul unui interviu, Dorian Popa a dat cărțile pe față și a explicat cum au stat de fapt lucrurile. Artistul a declarat că acest lucru nu a fost posibil pentru că și-au impus limite și nu s-au aruncat cu capul înainte, scrie ciao.ro.

”Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa
Dorian Popa

De asemenea, acesta a explicat faptul că amândoi erau la o vârstă destul de fragedă, în jur de 20 de ani, și nu se puteau implica sentimental într-o relație, iar la momentul acela cariera era pe primul plan.

”Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi”, a mai zis el.

Cât câștigă de fapt Dorian Popa într-o lună

Cântărețul Dorian Popa a publicat pe Instagram dovada câștigurilor sale din rețelele de socializare, răspânzând astfel celor care susțin că ar obține bani din realizarea de filme pentru adulți. Într-un story, Dorian Popa a publicat suma obținută pe lună din activitatea sa pe Youtube. Este vorba despre 10.000 de euro, după ce înregistrările și postările sale s-au bucurat de 21,8 milioane de vizualizări.

“Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraților. 24/7”, este mesajul care însoțește dovada publicată pe story.

Cât câștigă de fapt Dorian Popa într-o lună
Cât câștigă de fapt Dorian Popa într-o lună

În plus, artistul are contracte de imagine, dar și de plasare de produse. Ultimul succes al lui Dorian Popa pe rețelele sociale este melodia Inoată Cheluțu, care are deja 16 milioane de vizualizări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: