Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe susține campania de vaccinare! Prezentatoare abia așteaptă să facă vaccinul anti-COVID

Simona Gherghe susține campania de vaccinare! Prezentatoare abia așteaptă să facă vaccinul anti-COVID

Simona Gherghe susține campania de vaccinare

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Aceasta s-a dovedit una dintre personalitățile cele mai înfoate în privința vaccinării împotriva noului coronavirus. 

Simona Gherghe abia așteaptă să facă vaccinul anti-COVID

Simona Gherghe a ținut cu fiecare ocazie să vorbească despre importanța vaccinări și a încercat să-și îndemne fanii să se imunizeze pentru a se proteja de virusul Covid-19. Nu ar fi prima dată când ar fi pro vaccin, pentru că în vară, aceasta și-a vaccinat toată familia.

Prezentatoarea TV a vrut să arate prin toate mijloacele de ce parte a baricadei este în problema imunizării împotriva COVID-19. Aceasta ar face absolut orice îi stă în putință pentru a-și proteja familia. Vara trecută, Simona Gherghe și-a dus toată familia să facă vaccinul pneumococic, la recomandarea medicului de familie, scrie wowbiz.ro.

”Este (n.red. vaccinul) cel care care te ferește să faci pneumonii de alea urâte cu streptococ și așa mai departe. Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu Răzvan, astăzi sunt programată eu să-l fac. Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de COVID-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem”, a povestit Simona Gherghe.

Simona Gherghe și-a vaccinat familia de două ori anul acesta

În vara acestui an nu a fost singura dată că Simona Gherghe și-a vaccinat întreaga familie. Se pare că în toamnă, aceasta și-a dus întreaga familie să se vaccineze împotriba gripei sezoniere, iar acum s-a înscris pe lista medicului de familie pentru vaccinul împotriva noului coronavirus.

Simona Gherghe a anunțat că nu va ezita să-și facă acest vaccin pentru că are încredere în instrumentele de medicină modernă și consideră că acestea ne vor proteja.

„Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aştept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere şi îl vom face şi pe cel împotriva COVID”, a afirmat Simona Gherghe.

Primele vaccinuri vor intra în România începând cu luna viitoare. Președintele Klaus Iohannis a declarat că primii vor fi vaccinați cei din personalul medical care lucrează în spitalele Covid.

Este foarte posibil ca la începutul anului viitor să beneficiem de prima tranșă de vaccin, cu circa un milion de doze. În prima tranșă va fi vaccinat întregul personal medical și persoanele din grupele de risc. Vaccinarea este voluntară, este sigură, este eficientă, se face planificat. Este foarte important de știut că aceste tipuri de vaccin sunt sigure, sunt eficiente, sunt la cel mai înalt standard european. Intenția de vaccinare în zona medicală este de circa 80%. Este posibil ca până în vară să terminăm această primă campanie de vaccinare. Am vizitat chiar acum un centru de vaccinare, a declarat Klaus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: