Redactia.ro
Home » TV » Cristina Joia, declarații șocante despre momentul în care a fost lovită cu brutalitate de o femeie: „Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc”

Cristina Joia, declarații șocante despre momentul în care a fost lovită cu brutalitate de o femeie: „Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc”

GALERIE FOTO (4) Cristina Joia, declarații șocante

Cristina Joia, declarații șocante despre momentul în care a fost lovită cu brutalitate de o femeie. Designerul Cristina Joia a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni după ce a fost lovită de o femeie, în interiorul unui supermaket. Vedeta a rememorat momentul care a șocat întreaga țara.

Cristina Joia, declarații șocante despre momentul în care a fost lovită cu brutalitate de o femeie: „Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc”

Cristina Joia, declarații șocante. Designerul Cristina Joia de la emisiunea „Visuri la cheie”, a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni pentru a vorbi despre momentul șocant pe care l-a trăit. Cristina Joia a făcut declarații șocante despre momentul în care a fost lovită cu bestialitate de o femeie în interiorul unui supermarket. Cristina a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, unde a rememorat momentul în care a fost agresată de o femeie. Vedeta a declarat că în prezent se simte bine și le-a transmis mulțumiri celor care și-au făcut griji pentru ea și care i-au trimis zeci de mesaje de încurajare. „Sunt cât se poate de bine în situația dată și profit de ocazia asta să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Am fost absolut șocată de numărul lor. Abia când am ieșit din spital am realizat cât de mulți oameni au ținut să rupă 2-3 minute din timpul lor ca să-mi trimită un mesaj”, a spus Joia.

Designerul de la Visuri la cheie, a făcut declarații șocante despre momentul în care a fost lovită cu bestialitate de o femeie. Cristina a povestit că doctorii care au operat-o în acea seară, au fost profesioniști. ”Doctorii au fost extraordinari. M-au operat la 11 noaptea, ieșiseră din tură, dar nu a contat. Nu cred că m-au cunoscut, nu cred că știau că sunt de la Visuri la cheie. Eram doar un om normal. Mi-au operat partea de fractură. Carnea era tăiată de la lovitură. Am fire, se resorb peste câteva luni. Am avut fractură de piramidă nazală. Apoi, va trebui să fac ceva cu cicatricea. Eu încă mai cred în oameni. Viața e și cu bine, și cu rău. Nu-mi retrag plângerea, dar nu simt ură”, a povestit Cristina.

Cazul este pus în așteptare

Totodată,vedeta a menționat că a fost anunțată de avocații săi că există posibilitatea ca agresoarea ei să nu pățească nimic momentan, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. „Mai trist este că astăzi avocatul m-a înștiințat că din cauza măsurilor anti-covid ancheta penală și activitatea judecătorilor va fi îngreunată pentru că se vor axa pe cazurile grave. Restul fiind puse cumva în așteptare, deci sunt șanse ca după perioada de 30 zile de arest la domiciliu să nu se întâmple nimic”, a scris Cristina Joia pe pagina sa de Facebook. De asemenea, Cristina le-a mulțumit celor care au încurajat-o și i-au trimis zeci de mesaje. „Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori”, a mai scris Cristina pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: