Redactia.ro
Home » Știri » Prințul William și Kate Middleton, așa cum nu i-ai mai văzut! Cum s-au lăsat fotografiați

Prințul William și Kate Middleton, așa cum nu i-ai mai văzut! Cum s-au lăsat fotografiați

GALERIE FOTO (2)

O imagine cu Kate Middleton și Prințul William, alături de copiii lor, face furori zilele acestea pe rețelele de socializare. Concret, ei apar pe o felicitare de Crăciun într-o ipostază diferită față de cum eram obișnuiți să îi vedem pe membrii Palatului Buckingham.

Prințul William și Kate Middleton, așa cum nu i-ai mai văzut

Prințul William și Kate Middleton au stârnit uimire zilele acestea, după ce au apărut pe o felicitare de Crăciun, alături de cei trei copiii ai lor, diferit față de cum eram obișnuiți să îi vedem până acum, pe membrii Casei Regale, într-o manieră extrem de elegantă. Imaginea i-a fascinat pe fanii de pe rețelele de socializare și a devenit rapid virală, datorită naturaleții pe care o aveau Prințul William și Kate Middleton și copiii acestora, informează hellomagazine.com.

Pe felicitarea de Crăciun, postată pe Instagram, se poate vedea cum Familia Regală stă așezată pe o grămadă din paie, lângă o grămadă de lemne. Prințul William și Kate Middleton zâmbesc și pare că radiază de fericire, în timp ce își țin cei trei copii în brațe: prințesa Charlotte, prințul George și prințul Louis.

Mai exact, într-o ordine aleatorie, prințul George stă pe grămada din paie, lângă tatăl său, prințul Louis stă la mijloc și afișează cel mai larg zâmbet, dintre toți mebrii familiei lui, iar prințesa Charlotte stă relaxată în brațele mamei ei, Kate Middleton. Un al detaliu care i-a surprins pe fanii familiei regale britanice este faptul că prințesa Charlotte ținea mâna pe genunchiul mamei ei. Tot pe aceeași felicitare de Crăciun, Prințul William și Kate Middleton , alături de copiii lor erau îmbrăcați cu pulovere groase de iarnă, fapt care i-a încântat pe internauți.

Sursa: Instagram

Ce scrie pe felicitarea de Crăciun a Familiei Regale

Prin felicitarea de Crăciun, Familia Regală a urat sărbători frumoase internauților și, de altfel, personalului Serviciul Național de Sănătate (National Health Service)

”Pentru tot personalul uimitor al NHS”, cu mesajul: „Vă doresc un Crăciun fericit și un An Nou”, este mesajul de pe felicitarea Familiei Regale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. De altfel, felicitarea mai este însoțită și de mesajul „Nu vă putem mulțumi niciodată suficient pentru toată dedicația și sacrificiul de care ați dat dovadă în acest an. Vă vom fi mereu recunoscători”, referindu-se la personalu din cadrul Serviciul Național de Sănătate (National Health Service) care duce lupta cu pandemia.

Cum a mai atras privirile Familia Regală

Prințul William și Kate Middleton au mai atras simpatia britanicilor zilele acestea, în cadrul unui eveniment la London Palladium. Cuplul regal au venit însoțiți de cei trei copii care au fost în centrul atenției tuturor. De data aceasta, prințesa Charlotte a stat la mijloc, între părinții ei care o țineau de mână, prințul George lângă tatăl său, care la fel îl ținea de mână, iar prințul Louis, lângă mama sa.

cambridges-holding

De altfel, cu toții au mai vizitat, în aceste zile și  Royal Berkshire Hospital, acolo unde s-a născut Kate Middleton,  pe 9 Ianuarie 1982. Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: