Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Lucian Viziru, fratele lui Augustin, câştigătorul Ferma? Nu s-a mai auzit nimic de el

Ce s-a ales de Lucian Viziru, fratele lui Augustin, câştigătorul Ferma? Nu s-a mai auzit nimic de el

Lucian Viziru si Augustin

Lucian Viziru a dispărut din lumina reflectoarelor acum mulți ani, după ce s-a căsătorit. Acesta s-a mutat definitiv în Germania și a lăsat în spate lumea mondenă. Iată cu ce se ocupă acesta acum!

Lucian Viziru, fratele lui Augustin Viziru, s-a retras din lumea mondenă

Lucian Viziru duce o viață liniștită în Germania, alături de soția sa și de fiul lor. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010 și la trei ani de la căsnicie au decis să își ia toate bagajele și să se myute definitiv în Germania.

Astfel, Lucian Viziru a lăsat muzica și cariera de actor, pentru a deveni profesor de tenis, căci cu asta se ocupă el acum. Nu îi e dor de lumina reflectoarelor, ci de viața de actor, după cum mărturisește chiar el.

„Mi-e dor să mai joc într-un film sau într-un episod din vreun serial, dar aș face asta doar dacă n-ar trebui să renunț la cariera de antrenor de tenis. Nu există nicio șansă și nici n-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte. Acum sunt soț, tată și un om ceva mai responsabil și matur (zic io) decât eram acum 15, 20 de ani. Nu mi-ar plăcea să fiu din nou singur, fără Ema și Mihai.

În primul rând, datorită jobului normal pe care îl am acum, starea mea de spirit este mai bună ca atunci când evoluam în showbiz. Germania nu prea te lasă să stai, așa că atmosfera în casă este una mult mai destinsă decât atunci când eram în România. Dacă părinții sunt mai bine, atunci și copilul va fi mai bine și asta este tot ceea ce contează. La Nemurirea sufletului om avea timp să ne gândim la bătrânețe… sper”, spunea Lucian Viziru într-un interviu acordat PRO TV.

Augustin Viziru, declarații despre fratele lui

Lucian Viziru este fratele lui Augustin Viziru, cel care a câștigat emisiunea „Ferma” din 2020. Chiar el spunea că fratele său mai mare l-a atras mereu peste tot și chiar lui îi datorează rolurile sale din filme. Lucian Viziru l-a dus pe fratele său la casting fără să știe măcar. Așa au ajuns cei doi să joace în producția „Lacrimi de iubire”, de l Acasă TV.

„Fratele meu m-a tras toată viața după el. M-a ajutat mereu. A încercat chiar să mă facă și cântăreț. Nu mi-a plăcut niciodată să cânt. Am văzut caseta cum cântam și am spart-o. I-am zis ca dacă mă mai pune să cânt îl sparg cu bătaia. Înainte de Lacrimi de Iubire eu tot așa…n-aveam niciun plan. M-a adus fratele meu la un casting fără să știu. Când am intrat acolo erau 20-30 de actori, eu habar n-aveam. Erau două roluri disponibile, unul de gay, pe care l-a jucat Bartoș în alt proiect și unul de un golănaș care făcea trafic de droguri. Am dat probă cu Iura Luncașu, el m-a propulsat către actorie și mă bucur că l-am ascultat. Eu am crezut că e o glumă când am luat castingul la Lacrimi de Iubire. L-am sunat pe frate-miu, el mi-a confirmat….”, mărturisea Augustin Viziru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: