Redactia.ro
Home » Monden » Maria Băsescu, o gospodină desăvârșită! Cum au surprins-o paparazzi pe fosta prima-doamnă a României

Maria Băsescu, o gospodină desăvârșită! Cum au surprins-o paparazzi pe fosta prima-doamnă a României

GALERIE FOTO (2) Maria Basescu

Fosta Prima Doamnă a României, Maria Băsescu, este o gospodină desăvârșită! Paparazzi au surprins-o într-un mod inedit pe soția fostului președinte, Traian Băsescu.

Maria Băsescu, o gospodină desăvârșită

Maria Băsescu este o gospodină desăvârșită, fără doar și poate. Fosta Prima Doamnă a țării a fost surprinsă, de paparazzi, într-un mod inedit, la un supermarket din Capitală. Nu era singură, ci însoțită de SPP, informează cancan.ro.

Maria Băsescu a fost fotografiată de paparazzi în timp ce ieșea cu sacoșe de la cumpărături și se îndrepta cu ele către mașină. Cum nu le putea căra de una singură, un agajat al SPP a ajutat-o să le pună în portabagaj. După ce s-au asigurat că totul este în regulă, cei doi s-au urcat în mașină. Maria Băsescu s-a pus pe locul din spate, în dreapta, mașinii, iar angajatul SPP la volan și au pornit spre casă.

Sursa: Cancan

Maria Băsescu, bunică cu patru nepoți

Maria Băsescu este o fire foarte discretă, dar mereu o prezență rafinată. La cei 67 de ani se bucură de rolul de bunică cu patru nepoți.: Sofia Anais, Traian și Anastasia din partea fiicei Elena şi Radu, copilul Ioanei, fiica cea mare a familiei Băsescu.

Maria Băsescu cu nepoții

Maria Băsescu a fost de două ori Prima Doamnă a României, deoarece Traian Băsescu a fost de două ori președinte. Înainte de a ajunge Prima Doamnă țării, Maria Băsescu a lucrat în turism, pe litoral. ”Și îmi plăcea foarte mult (n.r. să facă turism), pentru că totdeauna mi-au plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetița la creșă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă și nu mânca. Așa că am rămas acasă. Singură. Soțul meu pleca mereu pe mare. E adevărat, la început am încercat să dau fetiţa la creşă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă şi nu mânca. Aşa că am rămas acasă. Singură. Soţul meu pleca mereu pe mare”, explica Maria Băsescu într-un interviu pentru Libertatea.

Tot pentru aceeași sursă, Maria Băsescu a spus că se exprimă mai greu, deoarece a avut o perioadă mai solitară din viața ei, în care vorbea doar cu câinele . ”Chiar vreau să-mi cer scuze pentru felul în care ma exprim. Probabil ca mă exprim greoi. Asta pentru că foarte mult timp am vorbit numai cu câinele”, a povestit Maria Băsescu.

Cu toate că este o fire mai discretă, Maria Băsescu se adaptează oricărei situații. În anul 2009, ea s-a urcat pe o scenă și a dansat în port popular țigănesc, de altfel, i s-a pus la gât și o monedă țigănească.”Nici mie nu mi-a plăcut că i s-a pus o monedă ţigănească soţiei mele la gât. Nici ei nu i-a plăcut. Dar fiind atmosfera nu am putut să reacţionez. Când intri în mulţime ai tot soiul de riscuri. Un om politic trebuie să şi le asume”, a comentat Traian Băsescu într-un interviu la „Adevărul LIVE”.

La cei 67 ani de ani, Maria Băsescu încasează o pensie de 1350 de euro, la care se adaugă alți 700 de lei pe lună. Traian Băsescu, fostul șef al statului are și el o pensie lunară de 13.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: