Redactia.ro
Home » Monden » Ținuta purtată de Maria Băsescu la vot. Fosta prima-doamnă a României, exemplu de eleganță și rafinament

Ținuta purtată de Maria Băsescu la vot. Fosta prima-doamnă a României, exemplu de eleganță și rafinament

Maria Băsescu

Alegerile parlamentare s-au încheiat, iar la votul de pe 6 decembrie și-au făcut prezența și două dintre Primele Doamne ale României, Carmen Iohannis și Maria Băsescu. Cele două au abordat ținute diferite, dar cu o eleganță aparte, specifică fiecăreia dintre ele. În timp ce Carmen Iohannis a mizat pe culoare, ținuta purtată la vot de Maria Băsescu a fost una mai simplă, predominată de negru.

Ținuta purtată de Maria Băsescu la vot, fosta Primă Doamnă

Mult așteptatele alegeri parlamentare s-au încheiat, iar rezultatele sunt în continuă dezbatere. Nu doar acestea sunt în atenția publică, ci și ținutele pe care le-au purtat, la votul din 6 decembrie, două dintre Primele Doamne ale României: Carmen Iohannis și Maria Băsescu. Ținuta de la vot a Mariei Băsescu a fost una sobră, dar elegantă totodată, în timp ce a lui Carmen Iohannis a fost plină de culoare, bleu-ul fiind predominant, informează okmagazine.ro.

Ținuta purtată de Maria Băsescu la votul alegerilor parlamentare, din acest an, a fost una simplă și caracterizată, în mare parte de negru. Fosta Primă Doamnă a mers la vot cu o ținută elegantă, de altfel. A purtat un palton negru, asortat cu o bluză crem, părul desfăcut și a avut grijă să aibă și mască de protecție, una fashion mai degrabă. Masca era una neagră și cu model auriu. La brațul Mariei Băsescu, în vârstă de 69 de ani, se afla și fostul șef al statului, Traian Băsescu, care o conducea pe soția lui către cabina de vot, a Liceului Jean Monnet din Bucureşti.

Ținuta Mariei Băsescu de la vot, comentată de Iulia Albu

Ținuta Mariei Băsescu de la votul alegerilor parlamentare 2020 nu a fost trecută cu vederea de Iulia Albu. Designerul a apreciat felul cum a ales fosta Prima Doamnă să se îmbrace. Iulia Albu i-a dat nota cinci.

”Cel mai elegant cuplu a fost cel alcătuit din Traian şi Maria Băsescu. Apreciez mai ales ţinuta domnului Băsescu, practic impecabilă. Doamna Maria nu a epatat din niciun punct de vedere, însă este singura care poartă un mantou potrivit sezonului în care ne aflăm. Iar astăzi, am ajuns, iată, să apreciem şi doar atâta lucru. În fond, uneori nu este necesar să ai o ţinută perfectă, ci este suficient ca ţinută ta să fie mai bună decât a celorlalţi. Cam ca în politică”, a spus Iulia Albu, potrivit sursei menționate anterior.

Ținuta purtată la vot de Carmen Iohannis, actuala Primă Doamnă a României

Carmen Iohannis a mers să voteze la Sibiu pentru alegerile parlamentare 2020. Nu a mers alături de Klaus Iohannis ci singură. Prima Doamnă a trecut mai întâi pe la slujba de la biserică și, ulterior, a mers și la vot. Carmen Iohannis  a optat pentru o ținută caracterizată de un palton de culoare bleu, a avut părul desfăcut, o eșarfă albastră în jurul gâtului, iar la acestea a asortat o poșetă mică crem și pantofi de aceeași nuanță. De altfel, a purtat și ea mască de protecție, de culoare albă. Nu a stat prea mult de vorbă cu jurnaliștii, ci a declarat doar: „Am votat pentru o Românie normală.”

Ce spune Iulia Albu despre ținuta lui Carmen Iohannis

Dacă Maria Băsescu a primit nota cinci, Carmen Iohannis a primit nota patru din partea Iuliei Albu. Designerul a remarcat faptul că Prima Doamnă a mai purtat același palton în anul 2018, la întâlnirea cu Prima Doamnă a Franței.

”Soţia preşedintelui este o fire responsabilă şi ecologistă până în măduva oaselor. În fond şi la urmă urmei, este o idee lăudabilă să “reciclezi” o ţinută purtată în 2018, mai exact, 11 noiembrie 2018, mai ales în aceste vremuri tulburi. Mă bucură şi îmi dă speranţă acest lucru. O văd în viitorul foarte apropiat conducând un hibrid şi având un discurs elocvent despre tăierile ilegale de păduri„, a spus Iulia Albu despre Prima Doamnă, tot pentru sursa menționată anterior.

Ţinuta purtată şi în 2018 la întâlnirea cu preşedintele Franţei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: