Redactia.ro
Home » Monden » Maria Băsescu, o bunică împlinită! Imaginea de milioane

Maria Băsescu, o bunică împlinită! Imaginea de milioane

Maria Băsescu și Traian Băsescu

Maria Băsescu, fosta Primă Doamnă este o bunică fericită la cei 69 de ani. O arată chiar o fotografie în care aceasta apare alături de cei patru nepoți și fiicele ei, Ioana Băsescu și Elena Băsescu.

Maria Băsescu, o bunică, împlinită

Maria Băsescu, soția fostului președinte, Traian Băsescu, se bucură de clipele petrecute alături de familie. Fosta Prima Doamnă a profitat de vremea frumoasă și a ieșit la plimbare în Muzeul Satului. Nu a ezitat să facă și o fotografie alături de persoanele dragi care o însoțeau:  fiicele și nepotii – cei trei copiii ai Elenei: Sofia Anais, Traian Jr. și Anastasia, alături de Radu, fiul Ioanei Băsescu.

Imaginea de milioane! Maria Băsescu, alături de cei patru nepoți ai ei

Maria Băsescu, îmbrăcată confortabil, în blugi și o bluză lejeră, s-a simțit excelent în compania celor patru nepoți.

Cu ce se ocupă Maria Băsescu în prezent

Maria Băsescu este casnică acum, dar a mărturisit la un moment dat că lucra în turism, în tinerețe.

”Sunt casnică. Nu am fost așa dintotdeauna. Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe Litoral. Și îmi plăcea foarte mult, pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. Regret că n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitația”, erau mărturisirile făcute de Maria Băsescu.

Ce pensie are Maria Băsescu

Maria Băsescu, soția fostului președinte Traian Băsescu, a fost mereu o prezență discretă în viața publică. Aceasta i-a fost alături soțului ei zeci de ani, chiar dacă a trebuit să facă multe sacrificii. Acum, ea primește o pensie infimă în comparație cu averea soțului ei. Iată cât primește lunar soția fostului președinte. Maria Băsescu încasează lunar o pensie minimă, de doar 700 de lei.

Suma este infimă în comparație cu pensie specială pe care o primește soțul ei, care mai încasează bani și din indemnizația de fost președinte. Traian Băsescu a mai câștigat și din statutul de europarlamentar circa 41.500. Pensia pe care o ia fostul președinte este de 24.000 de lei.

Maria Băsescu are bani în cont

Traian Băsescu deţine împreună cu soţia zece conturi bancare în care se regăsesc aproximativ 250.000 de euro. De altfel, din declaraţia de avere, se ştie că fostul preşedinte beneficiază de o pensie care i-a adus în ultimul an fiscal aproape 13.000 de euro, de aproape zece ori mai mult decât pensia soţiei de 1.350 de euro. Din calitatea de fost preşedinte Traian Băsescu mai primeşte şi o indemnizaţie anuală de 200.000 de lei (41.600 de euro), adică peste 16.500 de lei pe lună (3.400 de euro).

Tot la capitolul venituri, din salariul de europarlamentar a câştigat 41.500 de euro, în timp ce fotoliul de senator i-a adus, până în mai 2019, 12.500 de euro (1.200 de euro pe lună). La acestea se mai adaugă cupoane din titlurile de stat şi dividente care însumează în conturile acestuia şi ale soţiei aproximativ 16.500 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: