Redactia.ro
Home » Monden » Artista care i-a sucit mințile lui Bendeac se va căsători cu un alt bărbat. Cum a reacționat actorul

Artista care i-a sucit mințile lui Bendeac se va căsători cu un alt bărbat. Cum a reacționat actorul

GALERIE FOTO (6) Artista care i-a sucit mințile lui Bendeac se va căsători cu un alt bărbat

Artista care i-a sucit mințile lui Bendeac. Vedeta care l-a impresionat pe Mihai Bendeac se va căsători cu iubitul ei. Barbara Isasi, solista trupei Mandinga este femeia care l-a fermecat pe Mihai Bendeac cu formele sale de invidiat și cu atitudinea ei pe scena de la iUmor.

Artista care i-a sucit mințile lui Bendeac se va căsători cu un alt bărbat

Artista care i-a sucit mințile lui Bendeac. Cea care l-a fermecat pe Mihai Bendeac se va căsătorit cu un alt bărbat. Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, este vedeta care a reușit să-l impresioneze pe Mihai Bendeac. Artista i-a furat mințile juratului de la iUmor într-o secundă când a apărut în emisiune pentru a face un număr de senzație. Ulterior, Mihai Bendeac a recunoscut public că o iubește de mult timp pe Barbara Isasi, în mare secret. De asemenea, Barbara a vorbit și ea despre episodul cu Bendeac, dar și despre iubitul său, cu care urmează să se căsătorească. ”Mamă, ce îmi place de fata asta! Barbara Isasi este o femeie care îți luminează nopțile. Mi-aduc aminte, ca ieri, că am ajuns într-o seară acasă, am deschis televizorul și dintr-o dată am văzut o fată care era în rând cu alți cetățeni, așteptând să apese pe un buton. Când am văzut un prim-plan cu ea, mi s-a deschis sufletul. M-am îndrăgostit. Am căutat-o pe Instagram, dar nu i-am dat follow, mi-a fost rușine!”, a povestit el după ce a văzut-o pe Barbara.

Din păcate, visele actorului au fost spulberate după ce a aflat că Barbara are un iubit. “Mi s-a făcut jenă de mine, jenă totală! Vai de capul și de zilele mele! Cum să o chemați cu iubitul ei? Mamă, ce frumoasă e! Ai văzut cum arată femeia asta? Du-te, bă, de aici! Mamă, cum râde! Barbara, spune-mi ce-ți place! Așa aș putea cuceri femeile! Vreau să îți fac tot ce îți place”, a declarat ruşinat Mihai Bendeac.

Barbara Isasi se va căsători

Barbara a vorbit despre Mihai Bendeac, dar și despre părerea iubitului ei, când a auzit declarațiile de dragoste făcute iubitei lui.”Apreciez faptul că Bendeac a vorbit frumos despre mine, dar iubitul meu nu este gelos deloc. Avem multă încredere unul în celălalt, iar încrederea și iubirea reprezintă baza relației noastre. Și el apreciază când oamenii, indiferent dacă sunt bărbați sau femei, vorbesc bine de mine. E perfect!”, a declarat Barbara.

Solista trupei Mandinga este în culmea fericirii. Artista urmează să se căsătorească cu partenerul său de viață. Pe jumătate cubaneză, pe jumătate spaniolă, cântăreața are o relație de doi ani cu un medic, Alex, de care este extrem de îndrăgostită. Mai mult, acesta a fost și motivul pentru care aceasta a decis să se mute definitiv în România. ”Pentru mine, sufletul meu este deja căsătorit cu Alex și deocamdată nu ne gândim la altceva decât cum să fim bine, să ne iubim și să ne susținem în continuare așa cum facem deja. Ne-ar plăcea să avem copii, dar în viitor. Ador copiii!”, a mai povestit solista.

Cu toate astea, Barbara nu regretă că s-a mutat în România, având în vedere că a cunoscut succesul alături de trupa Mandinga. Aceasta i-a luat locul Elenei Ionescu în urmă cu trei ani, participând la celebrul show ”Vocea Spaniei”, în 2013, iar în 2018 a câștigat sezonul 13 al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: