Redactia.ro
Home » Monden » Noi detalii despre starea de sănătatea a lui Ion Dichiseanu. Cum se simte marele actor

Noi detalii despre starea de sănătatea a lui Ion Dichiseanu. Cum se simte marele actor

Noi detalii despre starea de sănătatea a lui Ion Dichiseanu

Noi detalii despre starea de sănătatea a lui Ion Dichiseanu. Îndrăgitul actor Ion Dichiseanu a fost internat de urgență în cursul zilei de sâmbătă la spitalul Floreasca din Capitală, după ce i s-a făcut rău. Acesta a fost intubat de urgență, după ce nivelul de saturație a scăzut foarte mult, fiind nevoie de ventilație mecanică pentru a-și reveni. Cum se simte acum celebrul actor?

Noi detalii despre starea de sănătatea a lui Ion Dichiseanu. Cum se simte marele actor

Noi detalii despre starea de sănătatea a lui Ion Dichiseanu. Celebrul actor Ion Dichiseanu a avut parte de momente de groază în urmă cu câteva zile. Actorului i s-a făcut rău sâmbătă și a chemat ambulanța, pentru a fi preluat de urgență și dus la spital. Cu toate că paramedicii au încercat să-l trateze, starea actorului s-a agravat, motiv pentru care au decis să-l transporte de urgență la spitalul Floreasca din București. Marele actor a avut un nivel de saturație de doar 70, fiind nevoie de ventilație mecanică pentru a-și reveni. De asemenea, Ion Dichiseanu a fost intubat de urgență. Noi detalii despre starea de sănătatea a lui Ion Dichiseanu.

Îndrăgitul actor în vârstă de 87 de ani s-a simțit rău încă de vineri dimineață, dar a refuzat internarea la spital cu gândul că se va face bine. După doar o zi, starea sa de sănătatea s-a agravat, medicii de pe ambulanță fiind nevoiți să-l ducă de urgență la spital. Ulterior, cadrele medicale l-au intubat și i-au făcut un test pentru a afla dacă este infectat cu noul coronavirus, dar rezultatul a ieșit negativ. Dichiseanu are probleme pulmonare grave și de mulți ani se confruntă cu insuficiență respiratorie. De asemenea, acesta are și probleme cardiace, care îi afectează și mai mult starea de sănătate. Pentru moment medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a actorului și nu pot oferi mai multe informații legate de diagnostic.

Ion Dichiseanu, accident grav

În urmă cu ceva timp, celebrul actor a fost internat în spital după ce a suferit un accident periculos. Mai exact, acesta și-a rupt trei coaste în timpul filmărilor pentru filmele „Dacii” și „Burebista”, după ce calul pe care se afla a intrat în conflict cu un altul, iar în acel moment Ion Dichiseanu a căzut de pe el și s-a rănit. Cu toate că trebuia să stea internat 14 zile pentru a se recupera, acesta a decis să se întoarcă pe platourile de filmare mult mai devreme.

Ion Dichiseanu este cunoscut pentru rolurile sale în filmele românești. Acesta a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică și Facultatea de Teatru din București în 1959. Acesta a primit premiul ACIN pentru rolul din filmul „Clipa” și a fost decorat cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler. Totodată, Dichiseanu a fost ales Cetățean de Onoare al orașului Adjud,fiind orașul său natal. În 2019 a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofițer. În urmă cu 25 de ani a publicat volumul de versuri Frumoasa spaniolă, frumoasa suedeză la Editura Arc și a fost vocea unei gecalop în cadrul scurt-metrajului Oaia fără blană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: