Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Mihaela Rădulescu despre Gabriela Prisăcariu? Prezentatoarea Tv nu s-a abținut

Ce spune Mihaela Rădulescu despre Gabriela Prisăcariu? Prezentatoarea Tv nu s-a abținut

GALERIE FOTO (5) Ce spune Mihaela Rădulescu despre Gabriela Prisăcariu_

Ce spune Mihaela Rădulescu despre Gabriela Prisăcariu? La șase de ani de la marea despărțire de Dani Oțil, Mihaela Rădulescu face o dezvăluire șocantă. Mai exact, prezentatoarea Tv a vorbit despre actuala iubită a moderatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani. Incredibil de a putut să spună!

Ce spune Mihaela Rădulescu despre Gabriela Prisăcariu? Prezentatoarea Tv nu s-a abținut

Ce spune Mihaela Rădulescu despre Gabriela Prisăcariu? Mihaela Rădulescu continuă să uimească din nou! Prezentatoarea Tv a făcut declarații uluitoare referitoare la fostul său iubit Dani Oțil, dar a vorbit și despre actuala iubită a acestuia, Gabriela Prisăcariu. Ce spune Mihaela Rădulescu despre Gabriela Prisăcariu? În urmă cu șase ani, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil și-au spus adio, după ce s-au iubit cu patos timp de câțiva ani. Acum, mulți s-au întrebat ce părerea are Diva de la Monaco despre actuala iubită a fostului său. Ei bine, vedeta nu s-a sfiit să comenteze acest subiect. Prezentatoarea Tv a fost mai sinceră ca niciodată, menționând pentru Viva.ro că se bucură foarte mult pentru relația celor doi.

Totodată, aceasta a ținut să facă și o glumă, dorindu-și ca actuala iubită a prezentatorului Tv să o iubească. ”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, despre relația cu Dani Oțil

Deși nu a cunoscut-o niciodată, Mihaela a văzut numeroase imagini cu Dani Oțil și Gabriela pe rețelele de socializare și se bucură nespus de mult că moderatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a găsit sufletul pereche. Aceasta a vorbit și despre momentul în care cei doi s-au despărțit. Diva de la Monaco a spus că simțea de multe ori că îi încurca viața acestuia, mai ales că în timpul relației lor nu s-a pus problema de căsătorie și de copii. Mai mult, Mihaela Rădulescu a spus că relația cu Dani era una imposibilă, deoarece ea era plecată mai mere. ”Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei.”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: