Redactia.ro
Home » Monden » Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme! Impresara a făcut dezvăluiri șocante

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme! Impresara a făcut dezvăluiri șocante

GALERIE FOTO (12) Cum a slabit Anamaria Prodan

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme! Anamaria Prodan Reghcampf s-a transformat complet în ultimii ani. Sexy impresara a reușit să slăbească multe kilograme și și-a schimbat atât stilul vestimentar, cât și stilul de viață. Anamaria este căsătorită cu Laurențiu Reghcampf și se ocupă împreună de creștere celor patru copii ai lor.

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme! Impresara a făcut dezvăluiri șocante

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme! Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezențe feminine din România, iar de-a lungul timpului aceasta a șocat cu aparițiile sale. În ultimii ani, Anamaria a reușit să se transforme radical și să fie extrem de atentă la imaginea sa. Fanii săi s-au întrebat cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme în doar câteva luni. Anul trecut, soția lui Laurețiu Reghecampf a fost surprinsă de paparazzi pe o plajă din România cu o siluetă puțin voluminoasă, iar de atunci, impresara a decis să facă ceva în această privință.  Anamaria a pus sănătatea înaintea aspectului fizic, așa că a preferat să slăbească treptat. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan a ținut o dietă de la care nu s-a abătut timp de opt luni, dar aceasta nu a fost singura care a ajutat-o pe impresară să câștige lupta împotriva kilogramelor în plus. Aceasta a combinat mâncarea cu sportul, iar rezultatul este unul cu adevărat surprinzător.

Anamaria Prodan a slăbit 17 kilograme și a fost extrem de atentă la regimul alimentar. Aceasta a declarat că a de la 72 de kilograme a ajuns la 55 kilograme, consumând salată de roșii și castraveți, paste și bând trei litri de apă pe zi.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timpsă ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat”, a declarat Anamaria Prodan.  Totodată, impresara a spus că și procedurile și tratamentele corporale și-au făcut efectul. Vedeta se simte extrem de bine în noul său corp și poate să îmbrace fără nicio problemă măsura XS.

Pentru că a decis să se ocupe de imaginea ei, Anamaria a cheltuit o avere pentru a avea o dantură incredibilă. Aceasta a dat nu mai puțin de 15.000 de euro. „Voiam să am dinţii perfecţi şi un pic mai mari, pentru că ai mei erau destul de micuţi, aşa că l-am rugat pe doctorul Yazan Aq să mă ajute. Acum sunt foarte mulţumită”, povestește Anamaria.

Anamaria Prodan are o familie minunată!

Anamaria Prodan trăiește o poveste de dragoste alături de antrenorul de fotbal Laurențiu Reghcampf. Anamaria este fiica cea mare a regretatei interpretă de muzică populară Ionela Prodan și a lui Traian Tănase, care a murit pe când aceasta avea 19 ani. Între 1990 și 2007, Anmaria a fost căsătorită cu bachetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fetițe, Rebecca și Sarah. În 2008 s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, iar câteva luni mai târziu, Anamaria l-a adus pe lume pe Laurențiu Junior. Cei doi îl cresc împreună și pe Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu, născut în 2001. Rebecca a studiat la New York și s-a mutat la Milano, unde vrea să studieze designul, iar Sarah locuiește în SUA, joacă baschet, iar în urmă cu doi ani a semnat cu echipa Universității Missisisippi, Ole Miss. Luca locuiește cu mama sa în Germania, iar Bebeto merge la școală în Abu Dhabi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: