Redactia.ro
Home » Monden » Noul Burlac 2021 a participat la Survivor România. Despre cine este vorba

Noul Burlac 2021 a participat la Survivor România. Despre cine este vorba

GALERIE FOTO (5) Noul Burlac 2021 a participat la Survivor România

Noul Burlac 2021 a participat la Survivor România. Așteptarea româncelor a luat sfârșit! Cele care erau curioase cine este noul burlac de la Antena 1, au aflat acum adevărul! Protagonistul noului sezon este un concurent care a participat la Survivor România, dar este considerată și o ispită desăvârșită. Este vorba despre nimeni altul decât Andi, de la Insula iubirii.

Noul Burlac 2021 a participat la Survivor România. Despre cine este vorba

Noul Burlac 2021 a participat la Survivor România. S-a aflat cine este noul Burlac din sezonul 2021, prezentat de Răzvan Fodor. Andi Constantin este noul burlac, după ce în trecut a participat la Survivor România, dar și la emisiunea Insula Iubirii. Cel care a făcut anunțul a fost chiar el, postând un mesaj cu subînțeles pentru fetele care își doresc să ajungă la inima burlacului. Noul Burlac 2021 a participat la Survivor România.

Momentan, producătorii nu au anunțat data oficială la care va începe noul sezon Burlacul, dar au precizat că premiera va avea loc în curând. În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, vor concura 25 de tinere, iar filmările au avut loc atât în România, cât și în Turcia. „Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, a fost caracterizarea burlacului.

Andi Constantin este noul Burlac

Andi Constantin este multiplu campion la fitness și antreprenor, și se descrie ca fiind un mare iubitor de animale și de natură. Mai mult, Andi a declarat că nu a avut multe relații, dar acum își dorește o relație serioasp și o familie. ”Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi Constantin.

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon Burlacul

Deși pare surprinzător, moderatorul emisiunii este chiar Răzvan Fodor, cel care a câștigat marele premiu de la Asia Express, împreună cu chef Sorin Bontea. Acesta îl va ajuta pe Andi să își găsească aleasa inimii. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Anul trecut, Andi Constantin a participat la Survivor 2020, făcând parte din echipa Războinicilor. Deși tânărul și-a dorit să ajungă în marea finală, Andi a fost eliminat, fiind nevoit să părăsească competiția. Cu toate astea, vedeta a declarat că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a supraviețui în Republica Dominicană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: