Redactia.ro
Home » Monden » Beyonce de România a recunoscut că a făcut videochat. Iată care a fost motivul!

Beyonce de România a recunoscut că a făcut videochat. Iată care a fost motivul!

GALERIE FOTO (4) Beyonce de România a recunoscut că a făcut videochat.

Beyonce de România a recunoscut că a făcut videochat. Nicolae Guță a avut de-a lungul anilor multe relații și de fiecare dată acesta și le-a asumat. Printre femeile cu care manelistul a avut o poveste de dragoste, s-a numărat și Beyonce de România. Blondina a recunoscut că s-a dezbrăcat pentru bani.

Beyonce de România a recunoscut că a făcut videochat. Iată care a fost motivul!

Beyonce de România a recunoscut că a făcut videochat. Nicolae Guță a fost un Don Juan, acesta având multe relații de-a lungul anilor. De asemenea, artistul și-a asumat de fiecare dată, relațiile cu femeiel din viața lui, deși acestea au fost trecătoare. Printre femeile cu care manelistul s-a iubit se numără și Beyonce de România, cea cu care artistul are o fetiță de șase ani. Invitată la Showbiz Report, Beyonce de România a recunoscut că a făcut videochat. Mădălina Georgina Dumitru, pe numele său real, a declarat că tatăl fetiței sale nu mai ține legătura cu ea, decât în perioada sărbătorilor.

Mai mult, acesta a declarat că situația o deranjează foarte mult, pentru că actuala soție a  manelistului nu îi permite acestuia să țină legătura cu copiii săi din relațiile anterioare. Pe lângă această problemă, Beyonce de România a vorbit deschis despre deciziile dificile pe care a trebuit să le ia pentru a-și crește fetița. Potrivit lui Beyonce, aceste lucruri au avut loc în urmă cu șase ani, atunci când fetița sa avea doar 2-3 luni. La scurt timp, aceasta a renunțat la acest serviciu, dar nu a menționat că nu regretă nimic din cele întâmplate. ”Am recunoscut că am făcut videochat când era ea micuță. Când avea 2-3 luni. Când a intrat Narcisa peste mine în casă și am stat în stradă pur și simplu. Am stat la hotel câteva zile, după care mi-am căutat chirie. Nu regret. A fost ultima situație. Nu m-aș întoarce, dar nu sunt contra.”, a spus ea.

Cum încearcă Beyonce de România să mai câștige un ban

Beyonce de România a renunțat la videochat și încearcă să câștige bani și prin alte metode. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a activat în mai multe domenii pentru a-și putea crește fetița. Aceasta a pus unghii, a pus gene false, apoi a activat în domeniul videochat-ului. Acum, Mădălina Dumitru susține că s-a cumințit și a ales să fie nutriționist. Pentru asta, Beyonce de România s-a apucat de cursuri speciale și este extrem de încântată, împărtășind acest lucru cu fanii săi de pe Facebook.

Momentul în care Beyonce din România s-a cuplat cu Nicolae Guță a fost unul extrem de tensionat. După ce se despărțise de Narcisa, Guță și-a căutat liniștea în brațele Mădălinei. Cei doi nu au avut o relație liniștită, pentru că Narcisa a intervenit de mai multe ori în povestea lor și a încercat să-i despartă. Cu toate astea, Beyonce de România a rămas însărcinată, dăruindu-i manelistului o fetiță, pe Anais. De multe ori, blondina a declarat că manelistul uită cu lunile de fetița lor, iar atunci când trebuie să plătească pensia alimentară, artistul  „se face că plouă”. Nicolae Guță este tatăl a 11 copii, dar copiii recunoscuți sunt șase la număr.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: