Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un nou apartament! Ce petrecere a dat vedeta pentru a sărbători

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un nou apartament! Ce petrecere a dat vedeta pentru a sărbători

GALERIE FOTO (4) Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un nou apartament! Ce petrecere a dat vedeta pentru a sărbători

Proaspăt întoarsă din vacanța din Dubai, celebra blondină și-a cumpărat un apartament de-a dreptul spectaculos și le-a împărtășit failor și primele imagini cu locuința. 

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un nou apartament

Bianca Drăgușanu este una dintre ele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc, fiind și una dintre cele mai râvnite femeie. La doar 38 de ani, diva are tot ceea ce își dorește și chiar mai mult, muncind foarte mult pentru a-și permite acest lux.

După o lungă vacanță în Dubai și Maldive, Bianca Drăgușanu s-a întors înapoi la realitatea ei, însă nu simplu, ci cu o mulțime de surprize pentru familia și fanii ei. Întoarsă din ”raiul luxului”, diva i-a oferit fiicei sale un cadou încântător, un câine de rasă Pomeranian, după care micuța Sofia este absolut topită. Și pentru ă diva are grijă să-și satisfacă și plăcerile proprii, și-a achiziționat un lucru la care mulți dar visează.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un nou apartament!  

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un nou apartament! Însă nu unul oarecare, ci unul luxos. Vedeta a postat imaginie cu noua ei locuință pe contul de Instagram, în filmări văzându-se obiectele scumpe cu care este decorată locuința, cum ar fi oglinzile, canapelele din piele, tablourile, scrie spynews.ro.

Mai mult, Bianca Drăgușanu le-a spus urmăritorilor ei că nu își decorează casa de una singură, ci ajutată de două persoane importante din viața ei, alături de care a mers la cumpărături.

”Noi mergem la shopping acum, pentru că la ora 18:00 facem o mini-petrecere acasă. Avem nevoie de furculițe pe bogăție, cu auriu, de aia de pus lumânările pe bogăție. Ea este sora mea dintr-o altă viață și mergem la shopping”, a spus Bianca Drăgușanu la InstaStory.

Bianca Drăgușanu, petrecere în noul apartament

Și pentru că a vrut să inaugureze apartamentul așa cum se cuvine, nu putea să lipsească o mică petrecere pe lux și opulență așa cum ne-a obișnuit Bianca Drăgușanu. Se pare că de data aceasta petrecerea nu a fost una privat, pentru că și-a invitat urmăritorii să participe prin intermediul rețelelor sociale. Frumoasa blondină i-a uimit pe toți cu mișcările ei de felină, în timpul dansurilor de senzație pe manele.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un nou apartament! După ce a anunțat că se va duce la cumpărături pentru că organizează o petrecere, iată că a venit și momentul mult așteptat. Bianca Drăgușanu a demonstrat că s-a ținut de cuvânt, deoarece imediat după ce a ajuns acasă și a pus la punct toate detaliile, iar frumoasa vedetă a și dat startul distracției.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un nou apartament!

”Sărbătorim astăzi că este o zi specială! De vreo 6 luni tot sărbătoresc”, le-a spus Bianca Drăgușanu admiratorilor de pe Instagram, arătându-le între timp cât de bine știe să danseze pe manele.

Diva a mărturisit că scopul petrecerii organizate alături de sora și câțiva prieteni este acela că sărbătorește împreună cu aceștia ziua ei de naștere, în avans, fiind adus și un tort de senzație.

”E ziua mea! Sărbătorim în avans ziua mea! Ziua mea e în fiecare zi! Vă iubesc!”, a continuat diva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: