Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată femeia cu cele mai lungi unghii! Le-a lăsat să crească timp de 14 ani FOTO

Cum arată femeia cu cele mai lungi unghii! Le-a lăsat să crească timp de 14 ani FOTO

GALERIE FOTO (6) Cum arată femeia cu cele mai lungi unghii! Le-a lăsat să crească timp de 14 ani FOTO

Pe măsură ce unele femei se chinuie să-și lase unghiile să crească, altele au fost binecuvântate de la mama natură și dețin niște unghii rezistente și lungi. 

Cum arată femeia cu cele mai lungi unghii

Este cazul Arindei Storm Weave, o femeie în vârstă de 58 de ani, care nu și-a mai tăiat unghiile de la mâini și de la picioare de 14 ani. Aceasta a devenit cunoscută și a ajuns să facă o avere considerabilă din acest lucru.

Femeia locuiește în Statele Unite și are o pasiune mai diferită! Arinda a ajuns să nu-și mai taie unghiile de la mâini și picioare timp de 14 ani, iar de pe urma acestui lucru a ajuns să strângă o mulțime de bani. Iar totul a început atunci când a fost diagnosticată cu o boală cumplită.

Cum arată femeia cu cele mai lungi unghii! Le-a lăsat să crească timp de 14 ani FOTO

Imediat după ce a primit diagnosticul, Arinda a trecut printr-o perioadă mai grea în care s-a axat mai mult pe tratament și nu s-a mai ocupat de îngrijirea personală. Uitase complet de aspectul ei fizic și tot ce conta pentru ea era să se facă bine pentru a-și trăi din nou viața. După ce a scăpat de boala care i-a dat bătai de cap, femeia din America a observat că nu își mai tăiase unghiile de la mâini și de la picioare de ceve vreme, iar ele crescuseră considerabil. Ulterior, aceasta a decis să nu le mai taie deloc, astfel a ajuns să aibă unghiile intacte timp de 14 ani.

Pentru că pe internet există numeroase persoane cu tot felul de fetișuri ciudate, Arinda și-a dat seama că poate face o adevărată avere de pe urma unghiilor sale, lucru care s-a și întâmplat, scrie cancan.ro.

”Nu avem habar că există această lume a fetișurilor unghiilor. Odată ce m-am implicat am găsit o comunitate cu totul nouă și am început o afacere bazată pe ea care mi-a schimbat complet viața. Într-o zi în timp ce-mi făceam unghiile am făcut aproximativ o jumătate de duzină de poze pe care le-am postat pe blogul meu. Câteva săptămâni mai târziu doi tipi din Spania mi-au cerut prietenia. Nici măcar nu aveam poză la profil cu mine, așa că am intrat pe paginile lor pentru a vedea care este motivul pentru care vor să-mi fie prieteni. Ambii aveau poze cu unghii”, a declarat Arinda.

Alimente care ajută la creșterea unghiilor și la rezistență

1. Macroul – Macroul este cel care întărește și hidratează unghiile. Astfel, persoanele care suferă din cauza unghiilor uscate sau fragile ar trebui să includă macroul în alimentație. Acesta este bogat în acizi grași, ceea ce face ca unghiile să își recapete aspectul sănătos și să fie mult mai rezistente.

2. Semințele de chia – Semințele de chia au foarte multe beneficii pentru sănătate. Acestea stimulează creșterea unghiilor, fiind bogate în calciu, magneziu și proteine. Mai mult, semințele de chia cresc nivelul de colagen din organism.

3. Semințele de dovleac – Semințele de dovleac sunt o sursă importantă de zinc, fier și proteine, acestea fiind elementele cheie care ajută la obținerea unor unghii sănătoase.

4. Broccoli – Broccoli este o legumă care aduce foarte multe beneficii organismului. Aceasta este bogată în cisteină, un aminoacid care are ca principal rol protejarea organismului, dar care efecte și asupra unghiilor, ajutându-le să crească mult mai repede.

5. Cacao – Pudra de cacao conține o serie de nutrienți care mențin unghia sănătoasă. Mai mult, aceasta este bogată în fier, zinc și magneziu, elemente esențiale pentru o bună funcționare a organismului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: