Redactia.ro
Home » Monden » Elena Ionescu și Cristina Șișcanu sunt în plin scandal! Divele nu pot uita trecutul

Elena Ionescu și Cristina Șișcanu sunt în plin scandal! Divele nu pot uita trecutul

GALERIE FOTO (2) Elena Ionescu și Cristina Șișcanu sunt în plin scandal! Divele nu pot uita trecutul

Elena Ionescu și Cristina Șișcanu nu pot uita trecutul! Cele două vedete sunt din nou în scandal la emisiunea la care participă împreună. 

Elena Ionescu și Cristina Șișcanu sunt în plin scandal

La noua emisiune găzduită de Antena Stars, Elena Ionescu și Cristina Șișcanu au pornit un scandal bazat pe controversele de care au avut parte atunci când au mai fost colege la o altă emisiune. Se pare că cele două mămici nu pot uita vorbele grele aruncate de-a lungul timpului.

Elena Ionescu și Cristina Șișcanu sunt în plin scandal! Cele două vedete din cadrul emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici” nu s-au iertat și au adus cu ele ura și atacurile în noul proiect marca Antena Stars. În mini-vacanța petrecută împreună, Cristina și Elena au pornit un adevărat scandal și se pare că au rămas lucruri nespuse, care acum au ieșit la suprafață.

Elena Ionescu și Cristina Șișcanu sunt în plin scandal! Divele nu pot uita trecutul

De data aceasta, Cristina Șișcanu pare că este cea care a pornit cearta, iar apoi a ales să pună capăt discuției, prin ignorare, când artista și-a spus of-ul. Chiar și așa, mama Petrei nu s-a putut abține și i-a adus câteva jigniri, destul de dure, brunetei. Violența și faptul că este modestă intelectual, spune Cristina, o fac pe cântăreață să nu fie la același nivel cu al ei, scrie spynews.ro.

”A fost o situație absolut aberantă, dar nu m-a surprins pentru că eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare. A început cu niște insulte pe care eu nu le-am înțeles, chiar de când am venit m-am ales cu înțepături din partea ei. Pe noi ne desparte un ocean, ea este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea”, a spus Cristina Șișcanu, în cadrul emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”.

Elena Ionescu și Cristina Șișcanu sunt în plin scandal! Lucrurile nu au rămas așa, pentru că mama lui Răzvănel a avut ceva mai mult de spus. Elena spune că ar fi preferat o ”luptă” față în față cu cea care îi este colegă de emisiune, decât să se bârfească, iar apoi să se certe în fața întregii lumi care îi privește.

”Nu avem de ce să avem discuții de genul acesta și chiar mi-ar fi plăcut să te văd altfel după toată perioada asta. Dar probabil că na, frustrarea din interior se reflectă uneori. Până la urmă nici nu știu ce avem de împărțit ca să ai răutăți gratuite. Ignoranța afișată atunci când sunt camerele este mult mai eficientă decât a da un argument pe care, evident, nu îl ai. Când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva, te apuci să vorbești prost. Mi-ar plăcea ca de acum încolo, dacă ai ceva să-mi spui, să îmi spui personal. Bineînțeles, ca de fiecare dată, și în această emisiunea ea va trata totul prin ”diplomația” de a zâmbi fără a avea un argument, pentru a nu da replici proaste. Când s-a dat drumul la camere, Cristina a zis că ea nu vrea să mai vorbească de față cu copiii. Asta e metoda prin care nu ai ceva de spus și preferă să spună pe la spate, în loc să spună în față: ”Da, femeie, sunt frustrată”, a adăugat și Elena Ionescu.

Cristina Șișcanu și Elena Ionescu, în scandal și la Survivor

Cristina Șișcanu a făcut declarații șocante, după ce a fost eliminată de la Survivor. Soția lui Mădălin Ionescu a fost umită când a văzut comportamentul Elenei Ionescu în legătură cu suferința lui Ruby, atunci când aceasta avea probleme grave de sănătate la Survivor.

În noaptea în care Ruby s-a simțit foarte rău. Elena stătea în picioare și a dat o replică neașteptată. Noi încercat să găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus că: Așa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu să plece. Replica ei ni s-a părut inumană. Ea pare că a venit doar să meargă până la capăt. Pe noi ne-a șocat ce a zis Elena, pentru că noi am încercat să ne ajutăm mereu. Ea a făcut trei chestii deranjante. Faza cu Ruby, că a spus că despre asta este Suprevietuitor, trebuie să reziști. A mai fost incidentul cu orezul, că a mâncat mai mult, deși știa că mâncarea este cu porția. Iar cel mai deranjant a fost incidentul cu cei 25 de bărbați care au venit pe insulă”, a povestit Cristina Șișcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: