Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Geanina Ilieș înainte de operațiile estetice? Abia o mai recunoști FOTO

Cum arăta Geanina Ilieș înainte de operațiile estetice? Abia o mai recunoști FOTO

GALERIE FOTO (10) Cum arăta Geanina Ilieș înainte de operațiile estetice? Abia o mai recunoști FOTO

Geanina Ilieș a trecut printr-o transformare uluitoare! Prezentatoarea TV este de nerecunoscut după ce și-a schimbat look-ul și a apelat la operațiile estetice. 

Cum arăta Geanina Ilieș înainte de operațiile estetice

Geanina Ilieş este una dintre cele mai frumoase și sexy femei din showbiz-ul românesc, însă asta datorită faptului că a evoluat constant încă de la prima apariție. În urmă cu 10 ani, prezentatoarea TV nu arată așa cum o știe toată lumea astăzi, iar transformarea este uimitoare! Cum arăta Geanina Ilieș înainte de operațiile estetice?

De-a lungul timpului, Geanina Ilieş a făcut mai multe trasnformări la look-ul ei, dar a apelat și la operațiile estetice pentru a-și retușa câteva aspecte ale înfățișării sale.

Cum arăta Geanina Ilieș înainte de operațiile estetice? Recent, fosta prezentatoarea de televiziune a recunoscut că și-a făcut o operație estetică la nas de care este foarte mulțumită. Intervenţia i-a schimbat complet înfăţişarea, iar Geanina este greu de recunoscut.

”Am luat această decizie imediat după ce am ieșit din lockdown, anul acesta. Mi-a schimbat total starea de sănătate în bine. Am avut unele probleme de respirație în ultimii ani, având o deviație de sept și o rinită acută, care îmi dădeau mari bătăi de cap. Nici la sală nu mai mergeam, îmi era din ce în ce mai greu să depun efort fizic.

În perioada pandemiei, am luat această decizie și m-am hotărât. Am decis împreună cu doctorul la care am apelat să facem și o intervenție de rinoplastie. De asta îmi era cel mai frică, sincer, să nu-mi schimbe fizionomia și mă bucur de faptul că rezultatul a fost unul bun din toate punctele de vedere” a spus Geanina Ilieş în emisiunea ‘La Măruţă’.

Cine este iubitul Geaninei Ilieș

Geanina Ilieș este una dintre vedetele cele mai discrete din România. Rareori aceasta divulgă lucruri despre viața ei persoanală și sentimentală. Cu toate acestea, într-un interviu acordat recent pentru okmagazine.ro, frumoasa prezentatoare a vorbit despre bărbatul cu care are o relație de opt ani de zile și pe care îl ține departe de ochii curioșilor.

”Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine. El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa”, a declarat Geanina Ilieș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: