Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur, criticată dur de fanii români! Ce i-a enervat pe susținătorii iubitei lui Salman Khan

Iulia Vântur, criticată dur de fanii români! Ce i-a enervat pe susținătorii iubitei lui Salman Khan

GALERIE FOTO (4) Iulia Vântur, criticată dur de fanii români!

Iulia Vântur, criticată dur de fanii români! Iulia Vântur trăiește alături de iubitul său, actorul Salman Khan în India de câțiva ani. Fosta prezentatoare Tv s-a obișnuit cu traiul indian, dar se pare că fanii români o taxează pe blondina după ce a postat o imagine de Ziua Națională a Indiei.

Iulia Vântur, criticată dur de fanii români! Ce i-a enervat pe susținătorii iubitei lui Salman Khan

Iulia Vântur, criticată dur de fanii români! Iulia Vântur a renunțat la traiul din România și s-a mutat alături de iubitul său, Salman Khan în India. Deși pare greu de crezut, Iulia i-a sucit mințile celebrului actor, iar acum trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. Cu toate astea, un detaliu i-a deranjat pe fanii români ai fostei prezentatoare Tv, motiv pentru care au criticat-o dur. Iulia Vântur a postat un mesaj de Ziua Națională a Indiei pe rețelele de socializare, dar se pare că fanii români nu au fost deloc încântați. ”O zi a Republicii fericită. Respect, iubire și recunoștință pentru incredibila India, un loc special care a devenit casa mea”, a scris Iulia Vântur pe contul ei de socializare.

În timp ce admiratorii din India i-au apreciat gestul, cei din România au reacționat total diferit. Aceștia i-au reproșat fostei prezentatoare tv că nu și-a amintit și nu a postat nimic de ziua Micii Uniri, pe 24 ianuarie.”Acum două zile a fost ziua Micii Uniri, acolo unde te-ai născut și nu ai postat nimic despre asta. Foarte frumos”,i-a scris o prietenă virtuală Iuliei Vântur. ”Știi de ce sunt trsită? Că pe 24 ianuarie, nu ți-ai amintit nimic! Sper să nu ai soarta Naarghitei! Așa faimoasă era și ea până a revenit la vatră…restul îl știi”, i-a mai scris cineva.”Părerea mea umilă, cred că trebuie să îți aduci aminte și de țara unde sunt încă părinții tăi și unde te-ai născut”,i-a mai scris și un alt admirator.

Mesajul postat de Iulia Vantur

Iulia Vântur s-a mutat în India

Iulia Vântur a plecat în India în 2015, iar de atunci vine rar în România. Blondina este iubita celebrului actor indian Salman Khan, iar relația lor ține prima pagină a publicațiilor indiene de ani buni. De asemenea, aceasta a jucat în câteva producții la Bollywood și în acest moment este la fel de cunoscută în India cum este și în România.

Prezentatoarea Tv s-a cunoscut cu Salman Khan în 2011, când Marius Moga, fostul ei iubit i-a făcut cunoștință cu acesta. Cei doi au colaborat pentru a pune la punct câteva detalii a unei piese românești ce urma să devină coloana sonoră a unui film în care apărea Salman Khan. Așadar, Iulia l-a cunoscut pe celebrul actor când se afla împreună cu fostul iubit în vacanță în Dubai.Mai târziu, tot în același an, Iulia Vântur și Moga au fost împreună în vacanță în India, iar la întoarcerea din țară, blondina a ținut legătura cu actorul indian prin mesaje. În 2012, prezentatorea tv și Marius Moga s-au despărțit. Așadar, vedeta a fost consolată de actorul celebru, vizitând-o pe Iulia Vântur în timp ce se afla într-un tur prin mai multe țări. În prezent, starul indian i-a cumpărat iubitei sale un apartament luxos, în valoare de 200.000 doalri, iar presa indiană se întreabă când o va cere în căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: