Redactia.ro
Home » Monden » Cine îl ajută pe Vlad Gherman să treacă peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Are alături un prieten extrem de loial

Cine îl ajută pe Vlad Gherman să treacă peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Are alături un prieten extrem de loial

Cine îl ajută pe Vlad Gherman să treacă peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul din ”Sacrificiul” încearcă să se resemneze cu gândul că s-a rupt relația dintre el și Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman are alături un prieten extrem de loial și care-l ajută să depășeacă momentele de tristețe.

Cine îl ajută pe Vlad Gherman să treacă peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Are alături un prieten extrem de loial

Cine îl ajută pe Vlad Gherman să treacă peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Vestea că cei doi actori au decis să pună capăt relației lor de 9 ani a venit ca o lovitură dură pentru fanii lor. Vlad Gherman încearcă să depășească sentimentele de tristețe alături de un prieten extrem de loial. Cel puțin, asta reiese dintr-o postare de pe rețelele de socializare. Fanii au rămas uluiți și au venit cu mesaje de apreciere, transmite Spynews.

Vlad Gherman a postat o fotografie alături de câinele său, pe nume Wolf. Deși încerca să pară fericit, fanii i-au putut citi suferința.

Vlad Gherman și câinele său stau întinși pe jos, pe o pătură albă cu model albastru. Actorul face un selfie și poartă un tricou alb.

Știu că îți este foarte greu, dar trebuie să fii puternic și să mergi mai departe! Eu sunt alături de tine și Ai grijă de tine!❤🙏 / Se vede în ochii lui că suferă😭🥺 / Ești trist”, sunt doar unele dintre comentarii fanilor de pe Instagram.

Pe data de 1 februarie, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat ruperea relației lor, după o perioadă de nouă ani, în care au dat dovadă de un cuplu solid.

„Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, au spus Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe Instagram, pe data de 1 februarie.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas prieteni

Deși au ales să-și spună ”Adio!”, Vlad Gherman și Cristina Ciobănași au ales și să rămână prieteni.

Lăsând gluma la o parte, eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni”, a mai precizat Cristina Ciobănașu.

De ce s-au despărțit

Ei bine, pandemia a fost cea care i-a determinat să se despartă, deoarece au stat foarte mult timp împreună și au descoperit că ambii își doresc lucruri diferite, a mai explicat actrița din ”Sacrificiul”.

„Am avut foarte mult timp la dispoziție, în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți și că ne dorim lucruri diferite”, a mai spus Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman a ținut să mai adauge că încă o iubește pe Cristina Ciobănașu și a punctat faptul că într-o relație partenerii nu trebuie să uite de ei însiși, pe lângă respectarea nevoilor reciproce.

”Cea mai mare greșeală pe care poți să o faci este să te uiți pe tine. Să uiți că ai alte nevoi față de nevoile partenerului, că ai alte aspirații de la viață. O iubesc pe fata asta!”, a mai adăugat și Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: