Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat anti-COVID19. Reacția acesteia este absolut genială

Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat anti-COVID19. Reacția acesteia este absolut genială

GALERIE FOTO (2) Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat anti-COVID19

Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat anti-COVID19. Jennifer Gates, în vârstă de 24 de ani a uimit pe toată lumea când s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Fiica lui Bill Gates a anunțat pe contul său de Instagram că a primit prima doză de vaccin bazat pe ARN mesager, menționând că, din păcate „nu și-a implantat în creier geniul tatălui său”.

Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat anti-COVID19. Reacția acesteia este absolut genială

Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat anti-COVID19. În urmă cu câteva săptămâni, persoane din lumea întreagă era de părere că Bill Gates vrea să le introducă un cip cu ajutorul vaccinul anti-COVID19, motiv pentru l-au criticat în nenumărate rânduri. Deși, fondatorul Microsoft a încercat să explice intenția lui, unii oameni și-au păstrat părerea. Ei bine, printre cei care s-au vacinat împotriva virusului se numără și fiica acestuia, Jennifer Gates, în vârstă 24 de ani. Studentă la Medicină în New York, Jennifer a anunțat pe contul său de Instagram că a primit prima doză de vaccin care are la bază pe ARN mesager. Mai mult, fiica miliardarului a publicat și o fotografie alături de un test în care își exprimă recunoștința pentru cei care au lansat vacinul și au făcut posibilă această realizare. „A trecut mai mult de un an de când SARS-CoV-2 a apărut şi acum avem mai multe soluţii, inclusiv imunizarea, pentru a ne ajuta să protejăm oamenii şi comunităţile”, a mai scris ea. De asemeneam Jennifer a continuat să fie recunoscătoare pentru că a primit prima doză de vaccin. „Sunt mai mult decât privilegiată să primesc prima doză prin care ARNm îmi învaţă celulele să clădească un răspuns imun la virus. Ca student la Medicină şi medic în devenire, sunt recunoscătoare că îmi va oferi protecţie şi siguranţă pentru munca mea viitoare”.

Totodată, fiica lui Bill Gates i-a îndemnat pe cei care o urmăresc pe Instagram să se vaccineze când vor avea ocazia, pentru că asta va însemna siguranța. În continuare, aceasta a spus că va purta mască de protecție după ce va primi doza, după care a spus o glumă care i-a surprins pe internauți. „Din păcate, vaccinul NU mi-a implantat în creier geniul tatălui meu. Măcar de-ar fi avut ARNm această putere...”.

Jennifer Gates s-a vaccinat

Miliardarul Bill Gates s-a vaccinat la finalul lunii ianuarie, investind pentru dezvoltarea unui vaccin anti-COVID19 peste 350 milioane de dolari, iar în ultimul an, fondatorul Microsoft a fost unul dintre cei care au susținut realizarea unui vaccin, fapt care i-a adus și critici din partea celor care cred în teoria consipirației.

Avertismentul lui Bill Gates

Bill Gates a lansat un avertiment privind două posibile pericole cu care omenirea s-ar putea confrunta în viitor. Miliardarul a vorbit într-un interviu pentru Derek Muller, că un pericol mare îl reprezintă schimbările climatice. „În fiecare an am putea avea mai multe decese decât cele din pandemie”, a spus miliaradrul.

De asemenea, o a doua amenințare globală ar fi, în opinia lui Bill Gates, bioterorismul.  „Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să producă un virus, iar șansele de a ne confrunta cu asta sunt mult mai mari decât să apară o epidemie în mod natural, precum cea actuală”, a mai explicat el. Afaceristul a declarat că nu mai există nicio modalitate prin care oameni să oprească viitoarele pandemii, dar a subliniat faptul că lumea ar putea să se pregătească mai bine, pentru  a nu muri multe persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: