Redactia.ro
Home » Știri » A acceptat să se întâlnească cu un bărbat de pe Facebook, acum o tânără din Neamț este în stare de ȘOC

A acceptat să se întâlnească cu un bărbat de pe Facebook, acum o tânără din Neamț este în stare de ȘOC

GALERIE FOTO (2) A întâlnit un bărbat pe Facebook

Poliția este în alertă, după ce o tânără de 14 ani a ajuns victima unui bărbat de 19 ani, pe care l-a întâlnit pe Facebook. 

Bărbatul a fost reținut

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a şantajat o minoră de 14 ani, cu poze compromiţătoare, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamţ, scrie Agerpres.

Fapta a fost sesizată chiar de minora din localitatea Păstrăveni, care a povestit că a fost ameninţată de un bărbat cu postarea unor fotografii compromiţătoare cu ea, pe o reţea de socializare.

„În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că la data de 6 septembrie, în urma unor conversaţii telefonice, minora din Păstrăveni s-ar fi întâlnit cu un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, cu scopul de a se cunoaşte personal. Anterior întâlnirii, minora i-ar fi trimis două fotografii compromiţătoare tânărului pe o reţea de socializare. Atât în data de 6 septembrie cât şi în data de 7 septembrie, tânărul ar fi ameninţat-o pe minoră cu postarea fotografiilor pe o reţea de socializare dacă nu primeşte în schimb suma de 1.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Cum s-au petrecut faptele

În seara zilei de 8 septembrie, tânărul a fost depistat în trafic având asupra sa suma de 1.000 de lei, sumă solicitată şi primită de la minoră.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: