Redactia.ro
Home » Monden » A ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum una dintre cele mai iubite cântărețe pop din anii 2000 FOTO

A ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum una dintre cele mai iubite cântărețe pop din anii 2000 FOTO

GALERIE FOTO (2) Kelly Clarkson

Kelly Clarkson era în anii 2000 senzația pop a momentului. Era faimoasă, avea un trup de invidiat și cariera ei mergea foarte bine. Dar iată că 20 de ani mai târziu, lucrurile nu mai stau atât de bine pentru cântăreața în vârstă de 38 de ani. Iată cu ce se ocupă acum și cum arată Kelly Clarkson, la două decenii de când scria istorie cu piesele sale.

Cum arată acum Kelly Clarkson, la 38 de ani

Kelly Clarkson trece printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere emoțional. Aceasta a divorțat în luna iunie de soțul ei, Brandon Blackstock, cu care s-a căsătorit în anul 2013.

Vedeta pare că a pierdut lupta cu kilogramele în plus, după cum arată ultimele imagini surprinse de paparazzi la plajă, moment în care  cântăreața era cu copiii săi.

Aceasta era îmbrăcată într-o ținută extrem de lejeră, cu pantaloni de trening și o bluză fără formă, ce punea în evidență faptul că Kelly Clarkson încerca să ascundă fizicul său.

Kelly Clarkson nu mai este deloc în formă, iar kilogramele în plus pare că nu vor mai dispărea. Este adevărat că ea a născut doi copii, dar mulți o critică pe vedetă că nu a reușit să scape de surplusul de kilograme. Acum, artista are propriul show de televiziune, care a ajuns deja la al doilea sezon.

Kelly Clarkson a divorțat după aproape opt ani de căsnicie

„După cum probabil știți, 2020 a adus și multe schimbări în viața mea personală. Cu siguranță nu m-aș fi așteptat la nimic din ce avea să vină”, a declarat vedeta TV.

De altfel, Kelly Clarkson a vorbit despre cum divorțul va afecta mai mult inima copiilor celor doi, lucru de care trebuie să țină cont pe viitor. Soțul lui Kelly Clarkson avea deja doi copii dintr-o căsătorie anterioară, iar împreună ei mai au doi copii.

„Această situație prin care trec este grea, pentru că implică mai mult decât inima mea, implică o mulțime de inimi mici. Avem patru copii și divorțul nu este niciodată ușor și amândoi provenim din familii divorțate. Deci știm că cel mai bun lucru aici este să ne protejăm copiii și inimile lor mici”, a dezvăluit Kelly Clarkson în cadrul emisiunii sale.

Cum arată acum Kelly Clarkson
Cum arată acum Kelly Clarkson
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: