Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A ajuns la doctor pentru că se simțea rău. Ce a descoperit e uimitor

A ajuns la doctor pentru că se simțea rău. Ce a descoperit e uimitor

GALERIE FOTO (5)

A ajuns la doctor pentru că se simțea rău de trei zile. După un control amănunțit, doctorii au descoperit motivul. Și tu poți suferi de această boală fără să îți dai seama.

Rozalia Tamaș din satul Săcămaş, comuna Ilia, judeţul Hunedoara a simțit pe propria piele ce înseamnă lipsa de atenție. Femeia a ajuns la spital după ce a acuza stări de somnolență, crize de tuse și probleme cu respirația. Dupa o serie de analize amănunțite, doctorul a descoperit că plămânii ei erau grav afectați de sporii de mucegai. Inițial femeia nu a știut să spună de unde l-a luat.

Doctorul i-a pus o serie de întrebări, iar până la urmă a descoperit cauza. Sursa mucegaiului era chiar uscătorul de haine din dormitor, mai exact apa din haine, care se evapora și rămânea în aerul închis.

A ajuns la doctor pentru că se simțe rău. Ce a descoperit e uimitor

Bătrâna a renunțat la a-și usca hainele în casă. Le-a scos pe balcon, iar de atunci sănătatea sa s-a îmbunătățit. Dacă și tu obișnuiești să își usuci haile pe uscător în camera în care dormi, renunță la acest obicei. Poate fi nociv pentru sănătatea ta.

Un grup de motocicliști au fost impresionați de cazul bătrânei de 83 de ani. Femeia locuiești singură într-o casă din chirpici ce stă să se prăbușească. Aceștia au decis să ajute să se mute într-o casă nouă.

Zeci de voluntari au răspuns la apelul lor. Oamenii au mers pentru a pune umărul la treabă la construcția unei noi case pentru tanti Rozalia.

Citește și: Reacția Cristinei Ich vizavi de alăptatul în public

„Stă într-o casă veche din chirpici, care stă să se dărâme. Are o parte din acoperiș stricat și plouă înăuntru. La una din camere s-a prăbușit podeaua în beci, cu tot ce era în ea. La singura cameră pe care o are nu are geamuri, doar folie și scânduri bătute. Nu are nici sobă, doar o improvizație”, au explicat membrii clubului de motocicilism, care au mai ajutat în trecut și alte familii sărace din mediul rural, în cadrul proiectului „Ajută satul”.

Fiul bătrânei începuse să construiască o casă din BCA. Însă de aproape 5 ani a plecat, iar de atunci bătrâna nu mai știe nimic de el. Atunci grupul de voluntari au decis sa continue construcția începută de fiul său. Îi vor face un acoperiș din structură de lemn și țigle, îi vor pune geamuri. Îi vor face podea și îi vor monta o sobă în interior. Tinerii vor să termine măcar o cameră cu ziduri din BCA în care femeia să se poată muta înainte de Crăciun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini