Redactia.ro
Home » Știri » A băut cea mai scumpă cafea din lume doar ca să stea departe de soție

A băut cea mai scumpă cafea din lume doar ca să stea departe de soție

A băut cea mai scumpă cafea din lume doar ca să stea departe de soție

Un tânăr din Bistrița are toate șanse să intre în Cartea Recordurilor după ce a dat 2.000 de lei doar pentru a putea bea în liniște o cafea, departe de soție, în plină pandemie de coronavirus.

A plătit 2.000 de lei pentru a sta departe de soție câteva minute

Un bistrițean este autorul unei situații tragi-comice după ce a primit o amendă de 2.000 de lei, ieșind din casă fără motiv. Acesta a fost surprins de un echipaj al jandarmeriei în cealaltă parte a orașului față de locul în care este domiciliul său. Tânărul a mărturisit că se afla acolo pentru a bea o cafea, în liniște, departe de soția sa, alături de care se izolase la domiciliu.

În ciuda explicației comice, bistrițeanu a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a părăsit domiciliu, în plină pandemie de coronavirus, fără un motiv întemeiat și fără declarație pe propria răspundere. „Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce ‘’a plătit 2000 de lei pentru o cafea’’, au declarat forțele de ordine.

Se certase cu soția, așa că a plecat pe jos prin oraș

Aparent, bărbatul intrase într-o altercație cu partenera de viață, așa că a decis să liniștească apele plecând de acasă. Nenorocul lui a făcut ca, în drumul său, să întâlnească un echipaj al Jandarmeriei, care l-a pus să se legitimeze.

Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu.

Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.

Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat ‘’recordul’’ amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!”, se arată în informarea oferită de Jandarmeria Română.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini