Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A făcut o poză pe stadionul unde a murit fiul lui și a rămas uimit. Ce a descoperit un bărbat

A făcut o poză pe stadionul unde a murit fiul lui și a rămas uimit. Ce a descoperit un bărbat

Un bărbat a rămas fără cuvinte și a început să plângă după ce a făcut o poză chiar pe stadionul unde fiul lui s-a stins din viață. Ceea ce a observat în imagine l-a lăsat fără cuvinte. 

A făcut o poză pe stadionul unde a murit fiul lui și a rămas uimit. Ce a descoperit un bărbat

Clipe emoționante până la lacrimi pentru un bunic. Acesta i-a făcut o poză nepotului său, chiar în locul unde fiul lui a murit, iar ceea ce a observat, apoi, în imagine l-a lăsat fără cuvinte. Bărbatul a început să plângă și a publicat fotografia pe rețelele de socializare, devenind virală, informează Daily Mail.

Bunicul a observat că în poza făcută pe stadion, deasupra nepotului său era un înger: ”Îngerul e lângă noi”, a scris tatăl fiului decedat, pe rețelele de socializare, lângă imaginea postată.

Ashley, fiica bărbatului și sora celui plecat în altă lume a ținut să facă o glumă. Ea a precizat că sigur era fratele ei, deoarece îi plăcea mereu să iasă în evidență și când era în viață.

Semne că cineva îți trimite mesaje de dincolo

Specialiștii spun că sunt mai multe metode prin care poți descoperi că cei decedați îți pot trimite semne de dincolo, anume:

-Îi visezi des– dacă în ultima vreme visezi des o persoană care nu mai este printre noi, este un semn că aceasta îți trimite un mesaj. Din bătrâni se spune că trebuie să dai de pomană în numele celui mort, după ce l-ai visat.

Simți mirosuri ciudate- dacă simți arome care nu știi de unde vin și îți aduc aminte de o persoană decedată, este un semn că aceasta este în preajmă.

-Auzi voci și sunete ciudate-și acesta este un semn că cineva de dincolo este în preajma ta. Unele persoane au mărturisit de-a lungul timpului. cum i-au auzit pe cei plecați dincolo cum îi strigau pe nume, de parcă ar fi lângă ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: