Redactia.ro
Home » Stil de viață » A fost batjocorit pentru că i-a cumpărat iubitei sale cel mai ieftin inel de logodnă. Răspunsul fetei a devenit viral în întreaga lume. ”Ești jalnic!”

A fost batjocorit pentru că i-a cumpărat iubitei sale cel mai ieftin inel de logodnă. Răspunsul fetei a devenit viral în întreaga lume. ”Ești jalnic!”

GALERIE FOTO (2) A fost batjocorit pentru că i-a cumpărat iubitei sale cel mai ieftin inel de logodnă. Răspunsul fetei a devenit viral în întreaga lume

A fost batjocorit pentru că i-a cumpărat iubitei sale cel mai ieftin inel de logodnă. Povestea unui cuplu american a devenit viral în mediul online. Pentru că nu avea bani destui, logodnicul lui Ariel i-a cumpărat cel mai ieftin inel de logodnă, stârnind hohote de răs în rândul vânzătoarelor de la magazin. Răspunsul tinerei i-a închis gura femeii, care l-a făcut de rușine pe iubitul lui Ariel.

A fost batjocorit pentru că i-a cumpărat iubitei sale cel mai ieftin inel de logodnă. Răspunsul fetei a devenit viral în întreaga lume. ”Ești jalnic!”

A fost batjocorit pentru că i-a cumpărat iubitei sale cel mai ieftin inel de logodnă. Cererea în căsătorie sau logodna este un eveniment special pentru două persoane care se iubesc și care vor să-și trăiască restul vieții împreună. De asemenea și inelele pe care aceștia le aleg trebuie să fie unele speciale. Însă, de multe ori nu contează cât de scumpe sunt, ci cu câtă iubire sunt cumpărate. Despre acest lucru este vorba și în povestea de dragoste a doi tineri din statul american Tennessee, care au decis să se căsătorească. Însă, o întâmplare avea să-i facă cunoscuți în mediul online.

Ariel și iubitul ei au mers împreună la un magazin de bijuterii, unde au cumpărat un set de două inele de 130 dolari, însă vânzătoarea șocată de alegerea bărbatului, l-a făcut de rușine spunându-i că inelele sunt ieftine și patetice pentru o ocazie așa de specială. Ei bine, Ariel nu a putut trece cu vederea comportamentul vânzătoarei, așa că i-a dat o replică pe care, cu siguranță nu o va uita niciodată. După toată această întâmplare, Ariel a postat un mesaj pe Internet în care a povestit tot ce s-a întâmplat, astfel, povestea ei a devenit virală.

Răspunsul lui Ariel a devenit viral pe Internet

Așadar, după ce soțul ei a fost făcut de rușine de vânzătoare, aceasta a ținut să-i explice situația femeii. „Soțul meu nu este bogat, amândoi nu avem prea multe. Muncim din greu ca să plătim facturile și ca să punem mâncare pe masă, dar după doi ani de relație am decis că nu mai are rost să așteptăm și să ne logodim.Nici nu mă gândeam la inele, tot ce mi-am dorit este să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun, însă el a ținut să îmi cumpere unul. A economisit suficient pentru a cumpăra două inele din argint. Le vedeți pe mâna mea și le iubesc”, a fost replica lui Ariel.

De asemenea, Ariel a povestit că soțul său se simtea dezamăgit că nu a reușit să-i cumpere un inel mai scump iubitei sale. Cu siguranță, vânzătoarea a învățat o lecție din cele spuse de Ariel. În continuare, tânăra a precizat în mesajul ei că s-ar fi căsătorit cu soțul său și dacă acesta i-ar fi luat unul de jucărie. „Era supărat crezând că nu m-a făcut fericită cu aceste inele pentru că nu erau suficient de opulente. I-am replicat vânzătoarei că nu contează inelul ci dragostea cu care cumperi unul. Am luat inelele și am plecat. M-aș fi căsătorit cu acest bărbat și dacă mi-ar fi luat un inel de jucărie, de 25 de cenți. De când am decăzut ca nație atât de mult încât am ajuns să gândim că un bărbat iubește cu adevărat o femeie doar dacă îi dă un inel de 3.000 de dolari și își declară dragostea în public? Sigur că sunt gesturi frumoase, însă de când posesiile materiale au devenit egale cu dragostea?Acum sunt căsătorită, am un set de inele de 130 de dolari pe mână și lângă mine dragostea vieții mele. Ce mai pot cere de la viață?”, a fost mesajul care a devenit viral pe Internet.

Ariel si inelul de logodna primit de la iubitul sau
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: