Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A găsit lângă un hotel o pungă de gunoi, din care se auzeau niște sunete ciudate! A sunat imediat a poliție când a aflat ce era în ea

A găsit lângă un hotel o pungă de gunoi, din care se auzeau niște sunete ciudate! A sunat imediat a poliție când a aflat ce era în ea

A găsit lângă un hotel o pungă de gunoi, din care se auzeau niște sunete ciudate! A sunat imediat a poliție când a aflat ce era în ea

Un bărbat a făcut o descoperire șocantă lângă un hotel! Acesta a auzit mai multe sunete venind din acea zonă, iar când a aflat ce se ascunde acolo a anunțat imediat poliția.

Descoperire șocantă făcută de un bărbat

De multe ori se întâmplă să trecem pe lângă sacii de gunoi aruncați anapoda fără să le dăm prea multă importanță, asta pentru că de fiecare dată considerăm că nu poate să fie ceva acolo în afară de gunoi. Însă un bărbat a făcut descoperirea vieții lui.

Locuitorii unui orășel din Thailanda care au aflat de pățania bărbatului au rămas muți de uimite! Un șofer care trecea prin orașul respectiv a observat o pungă de gunoi, care se afla jos. Se pare că a fost tare inspirat să oprească și să verifice ce se afla în acea pungă, căci descoperirea făcută l-a transformat într-un erou

Bărbatul a coborât din mașină și, privind încă o dată punga respectivă, a observat cum aceasta începuse să se miște. Curios să vadă ce este înăuntru, s-a apropiat cu teamă. Dacă a început a crezut că nu este altceva decât gunoi și poate un animal prins din neatenție, a trăit un șoc atunci când a văzut că era cu totul altceva!

În sacul de gunoi se afla un bebeluș

Nu mică i-a fost mirarea când a descoperit ce se afla acolo probabil de ore întregi! Bărbatul a deschis cu teamă punga, iar înăuntru a putut observa un bebeluș abia născut, care plângea și tremura.

Pentru că era extrem de frig în acea seară, bebelușul de gen masculin era aproape în stare de hipotermie, iar șoferul a sunat imediat la poliție și la ambulanță.

Cadrele medicale au observat cu stupoare că bebelușul a fost abandonat de către cea care i-a dat viață imediat după ce l-a născut și că avea cordonul ombilical netăiat. Acum, mama pruncului este căutată, iar dacă va fi găsită, riscă ani grei de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: