Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A găsit o rulotă veche de 68 de ani. Când a privit în interior a rămas șocat! Ce a găsit acolo este impresionant

A găsit o rulotă veche de 68 de ani. Când a privit în interior a rămas șocat! Ce a găsit acolo este impresionant

GALERIE FOTO (11)

Un bărbat a făcut o descoperire uluitoare în garajul bunicilor lui. Rulota veche de 68 de ani a făcut valuri pe internet. 

A găsit o rulotă veche de 68 de ani. Când a privit în interior a rămas șocat! Ce a găsit acolo este impresionant

În anii 1950 oamenii vedeau și gândeau lucrurile diferit. Atunci, pentru aceștia nu conta unde își petreceau timpul, chiar dacă era vorba de case care semănau mai degrabă cu cutiile, sau în mașini de mărimea unei bărci. Așa se explică că de multe ori găsit în casa bunicilor comori impresionante.

Un bărbat a făcut o descoperire uluitoare în casa bunicilor lui. În timpul unei vizite, acesta a descoperit o rulotă veche de 68 de ani. Când a intrat înăuntru pentru a arunca o privire și-a dat seama că a găsit o adevărată comoară istorică. Vehiculul nu s-a schimbat deloc din anul 1953. De fapt, înăuntru arată de parcă tocmai am fi călcat într-o mașină a timpului.

Rulota din 1953 a fost scoasă la vânzare pe Facebook, în urmă cu ceva timp. Datorită interiorului uimitor, de epocă, imaginile s-au răspândit ca focul! În afară de niște vopsea proaspătă și câteva noi covoare și niște cauciucuri, decorul a rămas, practic, neschimbat, încă din ziua în care a fost cumpărată.

Mulți se gândesc că atunci când își cumpără o rulotă, costul vacanțelor va scădea. Însă nu puțini au fost cei care au avut surpriza să observe că acesta a rămas la fel sau, dimpotrivă, a crescut. Nu este deloc ieftin să faci o vacanță în rulotă: pe lângă costul combustibilului (care nu e deloc de neglijat), mai trebuie să plătești și camparea (care în țările europene este chiar scumpă) și parcările prin marile orașe europene (tot un cost important).

Dacă mai adăugăm și întreținerea rulotei, RCA-ul (câteva sute de lei pe an), poate și CASCO,  ITP și diverse reparații, a avea o rulotă nu mai sună chiar așa de bine. Însă nu trebuie să vă descurajați. Cu siguranță cu o organizare bună, puteți avea parte de vacanțe de neuitat. Cei mai mulți „rulotiști” spun că nu prețul vacanței este cel care i-a convins să aleagă această cale, ci experiențele, senzația de libertate și posibilitatea de a putea opri oriacând și oriunde doresc.

Trebuie să cântărești avantajele și dezavantajele pentru fiecare în parte, pentru a cumpăra ceea ce ai tu nevoie. De exemplu, dacă vrei să cumperi o rulotă, trebuie să știi că mașinile pe motorină sunt mai potrivite pentru tractarea acesteia. În același timp, trebuie să verifici și posibilitățile de tractare ale mașinii pe care o ai în dotare. Legea este cât se poate de clară: mașina care trage trebuie să fie mai grea decât rulota.

Rulota, spre deosebire de autorulotă, îți oferă ceva mai multă mobilitate, în sensul ca poți să o lași campată și să pleci cu mașina personală la cupărături, în oraș etc. Cu autorulota e ceva mai greu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: