Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A început să vorbească cu un bărbat care i-a spus că e general în Irak! Când a venit la ea în România s-a întâmplat un lucru incredibil! Nu-l va uita niciodată

A început să vorbească cu un bărbat care i-a spus că e general în Irak! Când a venit la ea în România s-a întâmplat un lucru incredibil! Nu-l va uita niciodată

GALERIE FOTO (3)

O femeie din Brăila a trăit o poveste incredibilă! A început să vorbească cu un bărbat pe internet care i-a spus că este general în Irak, iar când acesta a venit în România să o vadă s-a întâmplat un lucru incredibil!

A început să vorbească cu un bărbat care i-a spus că e general în Irak! Când a venit la ea în România s-a întâmplat un lucru incredibil

La doar 51 de ani, o femeie din Brăilă nu credea că o să trăiască așa ceva în viața ei. Aceasta a început să vorbească cu un bărbat pe Facebook și s-a îndrăgostit iremediabil. Bărbatul i-a spus că este general în Irak iar femeia a fost fascinată de șarmul lui. Nu a trecut mult timp și acesta a spus că vrea să vină în România să o vadă. A crezut că trăiește o poveste de dragoste minunată, dar s-a înșelat amarnic.

Cei doi au discutat foarte mult încă de la primul mesaj. Bărbatul s-a recomandat a fi ”general american”, aflat în misiune în Irak. Femeia nu știam limba engleză, astfel că s-a folosit de Google Translate pentru a discuta cu bărbatul care i-a furat mințile, scrie debraila.ro.

Când relația a devenit mai serioasă, iar cei doi vorbeau din ce în ce mai mult și mai intim, bărbatul a dorit să vină să i viziteze pe româncă. Însă aici a intervent o problemă. Acesta i-a cerut femii să-i trimită 30.000 de euro pentru a avea cum să ajungă la ea, în România.

Orbită de dragoste și cu speranță că și-a găsit jumătatea, femeia a făcut un credit bancar pentru a face rost de cei 30.000 de euro și a i-a trimis bărbatului imediat, pentru ca visul lor să se îndeplinească.

Bărbatul nu a mai căutat-o niciodată pe femeie

Surpriză cea mai mare a fost că după ce i-a trimis suma uriașă de bani, bărbatul și-a sters contul și nu a mai dat niciun semn de viață. Când și-a dat seama că a fost înșelată, femeia s-a dus direct la poliție și a depus plângere împotriva escrocului.

Bărbatul nu s-a oprit aici, câci în acel an, în primăvară, o altă femeie din Brăila s-a dus la poliție să depună plângere după ce a rămas fără 36.900 de euro, asta după ce i-a trimis banii unui ”geneal american” care a promis că o ia de nevastă.

Internetul este cauza multor astfel de escrocherii, și anul tot mai multe persoane sunt victimele ale acestor înșelătorii. Utilizatorii trebuie să aibă mare atenția cu cine vorbesc pe internet și mai ales să nu trimită niciodată o sumă de bani unor persoane pe care nu le cunosc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: