Redactia.ro
Home » Monden » „A învățat și ea să câștige bani prin munca ei. S-a angajat”. N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă fiica lui Irinel Columbeanu în America

„A învățat și ea să câștige bani prin munca ei. S-a angajat”. N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă fiica lui Irinel Columbeanu în America

GALERIE FOTO (2) Ce spune Irinel Columbeanu despre fiica lui, Irinuca

Irinel Columbeanu a surprins pe toată lumea prin dezvăluirile sale uluitoare despre fiica sa, Irinuca. Fostul afacerist, care în trecut a trăit o viață marcată de lux și opulență, se confruntă acum cu probleme de sănătate și a ajuns să-și petreacă timpul într-un azil, beneficiind de sprijinul prietenilor săi.

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns într-un azil a stârnit uimire, mai ales având în vedere contrastul puternic cu viața sa anterioară, caracterizată de mașini de lux, o vilă impunătoare și prezența constantă a unor femei frumoase. În prezent, el își menține șederea într-o locație din Ilfov, ajutat de apropiați și urmând exemplul regretatului său tată.

Irinel Columbeanu a oferit detalii inedite în legătură cu fiica lui

Printre provocările cu care se confruntă, absența fiicei sale, Irinuca, ocupă un loc important în suferința lui Irinel. Începând de la vârsta de 13 ani, Irinuca trăiește alături de mama sa, Monica Gabor, în Statele Unite. Cu toate acestea, o rază de bucurie îi aduce faptul că Irinuca, în vârstă de 17 ani, își construiește încet, încet drumul spre independență.

Potrivit declarațiilor făcute de Irinel Columbeanu într-un podcast, aceasta s-ar fi angajat chelneriță într-un restaurant din Malibu și planifică să ofere meditații de limba franceză unui coleg de liceu. Chiar și în fața provocărilor vieții, Irinuca demonstrează că posedă un spirit puternic și determinare, aceasta fiind cea mai mare mândrie a omului de afaceri.

A învățat și ea să câștige bani prin munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Malibu, acolo unde stă ea. Și vrea să se facă profesoară de limba franceză, pe care ea o vorbește foarte bine, pentru un coleg de-al ei de liceu”, a spus Irinel Columbeanu într-un podcast și preluat de WOWbiz.ro.

Irinel Columbeanu a rămas cu un mare regret

În preajma Revelionului, Irinel Columbeanu a fost întrebat despre modul în care își dorește să-și petreacă noaptea dintre ani, iar răspunsul său a dezvăluit o singură dorință neîmplinită.

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu

Afaceristul a mărturisit că cea mai mare dorință pentru acea noapte specială era să o aibă alături pe fiica sa, Irinuca. Cu toate acestea, acest vis nu s-a concretizat, deoarece Irinuca nu a revenit în România în acea perioadă. Astfel, chiar în fața festivităților de Revelion, Irinel Columbeanu a simțit absența fiicei sale, exprimând astfel un sentiment de melancolie și dor pentru momentele petrecute împreună.

„Nu vreau să mănânc nimic, nu-mi doresc ceva anume. Ci doar să petrec cu Irina. Din ce mi-a spus, nu cred că va ajunge în România”, a spus Irinel Columbeanu atunci, pentru Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: