Redactia.ro
Home » Monden » A luat sau nu legătura Bianca Drăgușanu cu fostul soț după arestarea lui? Blondina a spus adevărul

A luat sau nu legătura Bianca Drăgușanu cu fostul soț după arestarea lui? Blondina a spus adevărul

Bianca Drăgușanu a spus adevărul

Bianca Drăgușanu nu se stresează și nu vrea să ia parte la problemele fostului ei soț. Vedeta a făcut primele declarații despre relația cu fostul soț, în timp ce Alex Bodi era reținut, la Craiova.

Bianca Drăgușanu a spus adevărul

Bianca Drăgușanu a mărturisit  pentru cancan.ro că nu vrea să ia legătura cu el, dar că este convinsă că musculosul va ieși bine din situația delicată în care se află. Blondina a fost toată plină de un zâmbet. Aceasta le-a explicat reporterilor că se pregătește de o scurtă vacanță în Dubai, alături de Sofia, fiica sa din mariajul cu Victor Slav.

Întrebată de fotoreporteri ce părere are despre arstarea fostului soț, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a spus adevărul, precizând că lucrurile se vor rezlva și nu o privește pe ea. De asemenea, blondina îl consideră nevinovat.

”Nu comentez. Am spus… Eu cred că lucrurile se vor rezolva și nu mă privește pe mine. Eu cred că este nevinovat, cred că nu are nicio legătură. Nu mă interesează să iau legătura cu el”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile

Casa lui Alex Bodi a fost împânzită de mascați miercuri dimineață. Polițiștii și ofițerii DIICOT au efectuat percheziții în imobilul din Voluntari în care locuiește Bodi. Scopul descinderii a fost căutarea dovezilor pentru dosarul deschis pe numele afaceristului.

,,(1) Inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Proxenetismul (1) Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

Alex Bodi a fost reținut pentru 24 de ore, miercuri, fiind cercetat într-un dosar de trafic de persoane, șantaj și proxenetism. În cursul zilei de joi, afaceristul a fost dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Dat fiind faptul că ședința s-a prelungit până târziu, în noapte, ordonanța de reținere a musculosului afacerist a expirat, iar el a putut ieși să se plimbe în apropierea Tribunalului Dolj.

La întoarcerea lui, verdictul judecătorilor nu au fost răspunsul la care se aștepta fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Magistrații au hotărât să-l aresteze preventiv pe Alex Bodi pentru 29 de zile.

Cum funcționa rețeaua

Potrivit anchetatorilor, Un membru marcant al lumii interlope, care se afla într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, a folosit rețelele sociale, împreună cu alți trei deținuți, în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția. Aceștia le-au indus în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos. Profitând de starea lor de vulnerabilitate, situație materială precară, naivitate, lipsă de educație, le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție), au explicat anchetatorii.

Potrivit cancan.ro, după ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți, împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în alte țări.

„Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării. Au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția. Erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei. Pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria)”, spun procurorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: