Redactia.ro
Home » Monden » Averea lui Alex Bodi. Afaceristul timoșorean are conturile pline

Averea lui Alex Bodi. Afaceristul timoșorean are conturile pline

Care este averea lui Alex Bodi

Alex Bodi este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști. Mulți îl văd conducând mașini de lux și petrecând cu cei mai influenți oameni, însă nimeni nu știe averea lui Alex Bodi.

Care este averea lui Alex Bodi

Ascensiunea lui Alex Bodi a pornit destul de repede. Încă de la o vârstă fragedă, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a avut norocul să cunoască un milionar croat, având multiple business-uri, printre care și o mină de metale prețioase în Africa de Sud. Potrivit cancan.ro, Alex Bodi ar fi devenit mâna dreaptă a croatului și de-aici a început viața lui de lux.

Prima afacere nu i-a ieșit și a ajuns să dea faliment, însă nu s-a lăsat și s-a repus pe poziție. Alex Bodi deținea un club de noapte în Spania. După acest eșec, familia lui l-a susținut și l-a ajutat să se redreseze. Astfel că, în scurt timp, Alex Bodi a început o afacere cu mașini, unde a avut un mare succes, astfel că și el a ajuns să aibă mașine de milioane de euro.

Chiar dacă acum și-a extins domeniul de afaceri, Alex Bodi nu a renunțat la pasiunea lui și deține multe modele rare de mașini, piese care intră în declarația lui de avere.

Afaceristul și-a achiziționat de curând un SUV Lamborghini Urus cu motor V8 twin-turbo. Pe lângă acest model, Alex Bodi mai deține și un Lamborghini Aventador SV, fiind unul dintre cele 500 de exemplare construite de producatorul italian.

Dar lista nu se oprește aici. Bărbatul și-a achiziționat și un model Ferrari Pista 488, ce are ca preț de pornire de 400.000 de euro. De asemenea, Bodi mai este deținătorul unui Rolls-Royce Wraith, al unui  Mercedes-Maybachl și are un Mercedes-AMG, plus un Bugatti Chiron. Mai mult, surse din cercul lui de prieteni au spus la un moment dat că acesta deține și un avion privat.

Câți ani de închisoare riscă afaceristul

Zilele trecute, afaceristul a fost săltat de mascați pentru că ar fi fost implicat într-o grupare de proxeneți. Deși nu se știe nimic deocamdată, Alex Bodi este cu procurori.

Miercuri dimineață, locuința de lux și obiectele de valoare ale omului de afaceri din Mediaș au fost percheziționate. Mai apoi, Alex Bodi a fost dus la audieri la sediul DIICOT din Craiova, unde a fost reținut pentru 24 de ore.

Dat fiind faptul că este anchetat de DIICOT, potrivit Codului Penal, Alex Bodi ar putea să primească o pedeapsă de câțiva ani buni.

,,(1) Inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Proxenetismul (1) Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”, se arată în Codul Penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: