Redactia.ro
Home » Știri » A murit Richard Donner, regizorul filmului Superman. Avea 91 de ani

A murit Richard Donner, regizorul filmului Superman. Avea 91 de ani

A murit Richard Donner

Este doliu în lumea filmului! Richard Donner, regizorul unor pelicule celebre precum ”Superman” sau  „Lethal Weapon”, s-a stins din viață, luni, 5 iulie. Richard Donner avea 91 de ani și avea de mai mult timp probleme de sănătate. 

A murit Richard Donner, regizorul filmului Superman. Avea 91 de ani

Anunțul decesului faimosului regizor a fost făcut de soţia lui, producătoarea Lauren Shuler Donner, pentru publicația Deadline. Richard Donner era considerat drept regizorul care putea să facă orice film.

Richard Donner a lăsat multă durere în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut. „Nu pot să cred că nu mai este, dar râsul lui răguşit, din inimă va rămâne cu mine pentru totdeauna. A fi în cercul său era asemănător unei întâlniri cu antrenorul tău preferat, cel mai deștept profesor, cel mai acerb motivator, cel mai îndrăgit prieten, cel mai acru aliat și – desigur – cel mai mare Goonie dintre toate. Era precum un copil. Era toată inima, tot timpul”, a spus Steven Spielberg, scenaristul „The Goonies”.

Richard Donner Death: Hollywood Remembers 'Superman', 'Lethal Weapon' Director – Deadline

Mel Gibson, mesaj de condoleanțe pentru Richard Donner

Și Mel Gibson s-a declarat profund afectat de vestea morții regizorului, deorece cineastul avea o inimă mare. Mel Gibson a jucat în seria „Lethal Weapon” și „Conspiracy Theory”.„Dacă am aduna toate faptele bune pe care le-a făcut, s-ar întinde până într-un loc necunoscut din firmament. Îmi va fi dor de el, cu tot înțelepciunea și înțelepciunea lui răutăcioasă”, a spus el.

„Richard Donner l-a făcut pe diavol un copil în The Omen, a inventat filmul de benzi desenate moderne cu Superman și a reinventat filmul cu polițistul prieten cu Lethal Weapon. Am ajuns să mă întâlnesc cu el anul trecut despre un proiect. Guy era un povestitor născut în mod natural. Mulțumesc pentru toate filmele, Dick! ”, a mai spus Kevin Smith, un alt coleg de breaslă de-al regizorului.

În afară de ”Superman”, Richard Donner a mai regizat și alte filme de succes precum:  „The Omen” (1976), „Free Willy” şi „The Lost Boys”. În privința ”The Goonies”, film care a apărut în anul 1985, acesta evidențiază povestea unor copii care pornesc în căutarea unei comori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: