Redactia.ro
Home » Știri » A murit un fost concurent de la ”Românii au talent”. Medicii nu i-au mai putut salva viața

A murit un fost concurent de la ”Românii au talent”. Medicii nu i-au mai putut salva viața

Un fost concurent de la Românii au talent a murit! Nouă zile s-a luptat cu viața pe patul de spital, după ce a fost călcat de o mașină, în centrul orașului Nehoiu.

A murit un fost concurent de la ”Românii au talent”

Un fost concurent de la ”Românii au talent„ s-a stins din viață, după ce a suferit un accident. Bărbatul a stat nouă zile internat în spital, după ce a fost călcat de o mașină. În toată această perioadă s-a luptat să trăiască, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, informează româniatv.net

Este vorba despre Lulu Pașcu, iar accidentul a avut loc pe data de 29 decembrie. El se deplasa pe carosabil, în piața Nehoiu, moment în care a ajuns în fața unei mașini care circula regulamentar, dar șoferul nu a mai putut evita contactul cu Lulu Pașcu. Șoferul este șeful serviciului ANAF Nehoiu, în vârstă de 49 de ani. El a fost testat alcoolcopic, iar rezultatul i-a ieșit negativ. Totodată, cei care îl cunosc au cuvinte de laudă la adresa acestuia.

„Un om ponderat, care nu consumă alcool și care duce o viață echilibrată. A trecut prin două operații grele și vă dați seama ce înseamnă pentru el un astfel de șoc. După ce s-a întâmplat nenorocirea a rămas blocat, era în stare de șoc”, a povestit o cunoscută, potrivit reporterbuzoian.ro.

Lulu Pașcu era un lăutar îndrăgit în Nehoiu, iar între  2018 și 2019 a participat împreună cu Titu Vântoru, amicul său, din Siriu, la emisiunea ”Românii au talent”.

Lulu Pascu, Concurentul De La Românii Au Talent, E Pe Moarte, A Fost Lovit De O Mașină La Nehoiu, în Buzău | Libertatea | Libertatea

Andi Moisescu, înlocuit cu Smiley în juriu

Noul sezon „Românii au talent” vine cu un juriu nou. Andi Moisescu a fost înlocuit cu Smiley. Producătorii show-ului au luat această decizie după ce Andi Moisescu a fost confirmat cu noul coronavirus. Și Mihai Petre a fost înlocuit cu Alexandra Dinu. Între timp, filmările s-au terminar, iar noul sezon urmează a fi difuzat în curând.

”Mi-a plăcut foarte mult experința Românii au talent, în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții… Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă”, mărturisește Alexandra Dinu.

Actrița a fost impresionată în special de talentul înnăscut al unor concurenți.

”Am cunoscut oameni care ne-au ridicat în picioare prin talentul lor, nativ, persoane care nu făcuseră nici măcar o oră de canto și cântau divin, alții care învățaseră să danseze singuri, urmărind tutoriale pe YouTube. Cel mai mult m-au impresionat cei care nici măcar nu erau conștienți de talentul și harul pe care îl au de la Dumnezeu”, ne-a spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: