Redactia.ro
Home » Știri » A rămas șocată după ce bunica sa i-a trimis o poză nud. Reacția ei a devenit virală

A rămas șocată după ce bunica sa i-a trimis o poză nud. Reacția ei a devenit virală

O femeie a avut șocul vieții atunci se afla la muncă. Asta pentru că bunica ei i-a trimis o poză…nud. Femeia a rămas suprinsă pentru moment, dar și-a dat seama că bunica sa a făcut acest lucru din greșeală. Totuși, a ținut să-și posteze reacția pe Tik-Tok. Aceasta a fost preluată de milioane de utilizatori.

A rămas șocată după ce bunica i-a trimis o poză nud

O femeie a rămas de-a dreptul șocată, atunci când a primit un mesaj neașteptat de la bunica sa. Marquita Green a fost surprinsă atunci când a văzut că bătrâna i-a trimis o poză…nud. Și-a dat seama că a fost, însă, o greșeală, dar a ținut să împărtășeacă cu utilizatorii Tik-Tok reacția ei. Acestora le-a plăcut și au făcut mai multe filmulețe amuzante, transmite mirror.co.uk.

Ce a vrut să facă bunica cu poza nud

Momentul s-a întâmplat atunci când Marquita se afla la serviciu. Între timp, bunica i-a trimis un mesaj vocal în care și-a explicat greșeala: ”Sunt eu, bunica ta. Îmi cer scuze că ți-am trimis o astfel de fotografie. Am apăsat din greșeală pe numele tău. Poza trebuia să ajungă la Brian, te rog să o ștergi din mesaj. Mă simt prost că ți-am trimis-o!”

Marquita Green nu a avut cum să nu se amuze și s-a filmat în timp ce ținea ochii închiși și dând din cap. De altfel, își ținea mâna la gură ca și când nu i-ar veni să creadă ceea ce a văzut. După ce a făcut acest lucru, a scris lângă videoclip:”Atunci când bunica îți trimite din greșeală o poză nud. Nici nu mai pot lucra”.

Utilizatorii rețelei de socializarea au venit cu mii de comentarii la videoclip. Unii dintre ei au scris: Spune-i că o poți șterge de pe telefon, dar nu o vei putea șterge niciodată din mintea ta” a scris un internaut/Aș fi murit pur și simplu dacă mi s-ar întâmpla asta”/ ”Tehnologia este dificilă pentru generația mai în vârstă, fii mândră că bunica ta este încă în viață.”

Cei de la Tik-Tok au pus videoclipului vocea buncii sale care voia să trimită poza unui bărbat pe nume Brian. Videoclipul a fost vizionat de peste 1,4 milioane de ori și a adunat peste 228.000 de aprecieri și 40.000 de acțiuni.

O fiică a trimis din greșeală o poză dezbrăcată tatălui ei

Sunt și cazuri mai grave, de exemplu o fiică i-a trimis o poză cu ea dezbrăcată tatălui său și nu iubitului. Este vorba despre o adolescentă din SUA care și-a făcut un selfie nud și voia să-l trimită lui Dacquan, așa cum era trecut prietenul ei în telefon. Din neatenție, a apăsat pe ”Daddy”. Bărbatul s-a enervat foarte tare și i-a cerut explicații fiicei sale: „Chiar ai vrut sa-mi trimiti asta? Raspunde la telefon ACUM! Vorbesti serios? Asta faci tu cand esti la scoala?!”.

Rușinată de ceea ce a făcut a cerut ajutorul urmăritorilor ei de pe Twitter, mai ales că, atunci când a ajuns acasă, a găsit reporteri în fața ușii. La sfatul oamenilor de pe Twiiter, fata l-a blocat pe tatăl ei pentru a nu mai face o astfel de greșeală. Desigur, a trebuit să dea și multe explicații părinților săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: