Redactia.ro
Home » Monden » A scăpat de baston și nu mai are probleme de vorbire. Revenirea spectaculoasă a Selmei Blair

A scăpat de baston și nu mai are probleme de vorbire. Revenirea spectaculoasă a Selmei Blair

GALERIE FOTO (2)

Selma Blair are un nou look, a scăpat de baston și se simte din ce în ce mai bine. Vedeta americană a fost sprinsă de paparazzi și pare să se simtă din ce în ce mai bine după ce din cauza unei boli grave a fost aproape răpusă la pat.

Cum arată acum Selma Blair

Selma Blair a fost surpinsă recent de paparazzi cu un nou look și o stare de spirit foarte bună. Actrița a optat pentru un blond deschis pentru părul ei. Selma părea să profite din plin de vremea plăcută în timp ce se plimba de-a lungul orașului alături de un prieten.

sursa foto: dailymail

Celebra actriță americană Selma Blair a trecut printr-o perioadă cumplită în 2018, după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, o boală autoimună a sistemului nervos. Conform acesteia, probabil a avut această afecțiune de la 15 ani, dar nu a avut simptome.

Sunt foarte bine. Sunt foarte fericită că stau de vorbă cu voi și că vă pot arăta cum este să suferi de o formă agresivă de scleroză multiplă. Așa că, după cum poți observa, nu pot să vorbesc foarte bine, am disfonie spasmodică acum.„, a spus Selma Blair pentru o publicație străină.

Ce declara Selma Blair mai de mult în privința stării ei de sănătate

Sunt handicapată. Mi se întâmplă să cad. Scap obiecte. Memoria îmi este înceţoşată. Chiar nu aveam nicio intenţie să fac aceste lucruri, mă gândeam că nu vreau să-mi distrug ce mai rămăsese din corpul meu. Mă gândeam doar: «De ce să bag în mine acest drog oribil care este chimioterapia? Nu am cancer. Dar efectiv mi-am dat seama că nu mai am nicio soluţie. Am fost averizată, aşa că am început cumva să-mi fac planurile pentru moarte şi i-am spus asta fiului meu, iar el mi-a zis că ar prefera să fiu incinerată. Am făcut mai multă chimioterapie decât face în mod obişnuit un pacinet bolnav de cancer, aproape că te ucide cantitatea pe care am făcut-o eu, însă celulele stem m-au ajutat să supravieţuiesc.„, declara mai de mult Selma Blair.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: