Redactia.ro
Home » Știri » A vrut să-i facă o surpriză soției, dar a avut parte de un șoc. Femeia se distra cu amantul: ”Când vrei să faci o surpriză…”

A vrut să-i facă o surpriză soției, dar a avut parte de un șoc. Femeia se distra cu amantul: ”Când vrei să faci o surpriză…”

GALERIE FOTO (2)

A vrut să-i facă o surpriză soției, dar a avut parte de un șoc. Un bărbat din Oradea a avut parte de o surpriză șocantă. Deși el a vrut să-și surprindă soția, aceasta l-a lăsat fără cuvinte. Ajuns mai devreme din cursă, orădeanul a vrut să-și bucure soția, dar a găsit-o împreună cu amantul. Momentul a fost filmat live pe Facebook.

A vrut să-i facă o surpriză soției, dar a avut parte de un șoc. Femeia se distra cu amantul: ”Când vrei să faci o surpriză…”

Un orădean a avut parte de o surpriză de neuitat. Venit din cursă mai devreme, acesta a vrut să-și surprindă soția, crezând că aceasta se va bucura. Când a intrat în casă, șoferul a prins-o pe parteneră cu amantul, acesta fiind și el însurat. Șocat și furios, bărbatul din Oradea a decis să se răzbune pe soția sa și a intrat live pe Facebook și a filmat întreg momentul. Șoferul a fost dezamăgit, urlând la soția sa că a stricat o căsncie. ”Ai distrus o familie într-o secundă. Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei tale şi vii din cursă fără să anunţi”, a scris șoferul înșelat pe pagina sa de Facebook.

Nervos, soțul înșelat îi spunea amantului să o ia pe soția sa și să doarmă la el acasă, împreună cu partenera sa. De asemenea,șoferul i-a spus celui cu care soția sa s-a culcat că și iubita sa va afla pe cine are la ușă. ”Sunt foarte nebun şi o să vadă şi nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine şi să vedem atunci, bărbate. (…) O iei îmbrăcată-te acuma şi fata şi merge la tine în noaptea asta ca să doarmă cu voi, cu nevastă-ta acolo frumos”, a mai zis bărbatul din Oradea.

Cei doi au împreună un copil de doar câteva luni

Bărbatul din Oradea a rămas șocat când și-a surprins soția în compania amantului, chiar în casa sa. Bărbatul cu care soția l-a înșelat are la rândul lui o familie și un copil mic. De asemenea, soțul încornorat și partenera sa au împreună un copil mic. În imagini se vede cum bărbatul trădat încearcă să își păstreze calmul și să nu reacționeze la nervi. Soția sa îl roagă pe acesta să închidă live-ul, în timp ce amantul îi spune acestuia să se liniștească.

Internauții l-au felicitat pe șoferul orădean pentru felul cum a reacționat și i-au transmis că speră să treacă peste aceste momente dificile. Nu se știe ce se va întâmpla cu relația lor. „Sa îți dea Dumnezeu putere să poți trece cu bine peste” / “Încearcă și fă tot posibilul să oprești copilul” /„Ai grija de tine sa nu faci vreo prostie”, au fost câteva dintre mesajele postare de internauți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: