Redactia.ro
Home » Știri » A vrut să-i fure telefonul, dar a luat o bătaie zdravănă. Victima a fost o luptătoare MMA

A vrut să-i fure telefonul, dar a luat o bătaie zdravănă. Victima a fost o luptătoare MMA

GALERIE FOTO (4) A vrut să-i fure telefonul, dar a luat o bătaie zdravănă

Povestea unui hoț de buzunare a devenit cunoscută în întreaga lume după ce și-a găsit nașul. Bărbatul a încercat să-i fure telefonul unei tinere în vârstă de 20 de ani, dar acesta nu a știut un lucru: era luptătoare MMA. După ce i-a dat acestuia câteva lovituri bune, aceasta a alertat autoritățile.

A vrut să-i fure telefonul, dar a luat o bătaie zdravănă. Victima a fost o luptătoare MMA

Un hoț de buzunare din Argentina a devenit cunoscut în întreaga lume, după ce a acționat într-o seară să-i fure telefonul unei tinere. Într-o seară, în timp ce ieșea la serviciu, o tânără de 20 de ani a fost jefuită de un bărbat. După ce i-a luat telefonul, acesta a vrut să fugă, dar la scurt timp Brisa, tânăra jefuită a reușit să-l prinsă pe hotul de telefoane cu ajutorul unui prieten, dar și a unor trecători care se aflau în zonă la momentul incidentului. Evenimentul s-a produs în Argentina, în orașul Mar del Plata. După ce Barisa l-a prins pe hoț, aceasta i-a aplicat câteva lovituri la cap, imobilizându-l. Evident, după ce s-a răzbunat, tânăra a sunat la autorități.

Se pare că bărbatul a încăsat o bătaie soră cu moartea, deoarece când au ajuns polițiștii, acesta era plin de sânge. Întâmplarea a fost filmată de oamenii care se aflau în zonă, iar la scurt timp, imaginile au fost postate pe Internet, acestea făcând înconjurul lumii. „Nenorocitule, caută-ți un loc de muncă. Crezi că eu stau toată ziua la serviciu ca sa mă furi tu în 3 secunde?”, i-a spus fata de 20 de ani hoțului. Impresionant este faptul că tânăra, deși are 1.50 metri, a reușit să-i aplice lovituri puternice bărbatului, și mai ales să-l imobilizeze. Ulterior, s-a aflat că Brisa este luptătoare MMA.

Pedeapscă cruntă pentru o tânără din Teleorman

La începutul anului, cazul unei tinere din Teleorman avea să șocheze românii. Vânzătoarele unui magazin de haine din Alexandria au umilit o și lovit o tânără după ce au prins-o că încerca să fure mai multe perechi de pantaloni. Tânăra în vârstă de 14 ani s-a îmbrăcat cu mai multe perechi de blugi, pentru a le fura, dar a fost prinsă de vânzătoare. Tânăra era însotită de o altă fată. Aceasta a fost lovită de vânzătoare, după care a fost scoasă în stradă aproape dezbrăcată. Evident, femeile au filmat-o pe tânăra de 14 ani, care a ajuns ulterior pe mâna polițiștilor. Oamenii legii au încercat să le identifice pe fete, după ce au stat de vorbă cu angajatele. „Polițiștii din cadrul Poliției Alexandria efectuează acum cercetări pe marginea conținutului acestei filmări și s-a sesizat din oficiu atât cu privire la fapta celor două minore, cât și cu privire la comportamentul vânzătoarelor„, a declarat Daniela Pășu, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman. Angajatele magazinului au fost cercetate pentru tulburarea liniștii publice și lovire.

De asemenea, filmare a ajuns și în atenția Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman, fiind trimiși angajați ai instituției la magazinul din centrul Alexandriei. La scurt timp, polițiștii le-au identificat pe cele două fete. Ambele provin din familii promblematice, acestea au beneficiat de consiliere psihologică după eveniment.

Prinse la furat de vanzatoare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: