Redactia.ro

Caz fără precedent! Mașina Poștei, jefuită de un mascat

masina postei

Orașul Balș a fost ținta unui jaf nemaivăzut. Mașina Poștei a fost asaltată de un om care purta mască și delapidată de o sumă importantă. Cum s-a întâmplat una ca asta?

Mașina Poștei, jefuită de un hoț mascat

Viața bate filmul în județul Olt! Ca-n serialul „Casa del Papel”, un hoț a atacat mașina Poștei din Balș, reușind să sustragă o geantă plină de bani. Victima tâlhărită a ajuns, din păcate, la spital, acuzând vătămări corporale grave.

Potrivit Poliției Olt, luni dimineața, o persoană care purta o mască pe față a sustras din mașina Poștei o importantă sumă de bani. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, împreună ce cei din cadrul Serviciului de Investiţii Criminale s-au deplasat de îndată la faţa locului şi efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi identificării celui care a săvârşit fapta”, susţin poliţiştii din Olt.

Bărbatul tâlhărit, în spital

Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului, bărbatul, în a cărei responsabilitate erau banii, a ajuns pe mâna medicilor. Aparent, el a intrat în altercație directă cu răufăcătorul, însă a sfârșit cu vătămări corporale serioase.

În urma unor analize mai amănunțite, bărbatul de 65 de ani, angajat al Poștei, are traumatism toracic, scrie mediafax.ro.

Citește și Bagaj suspect în Capitală. Specialiștii pirotehnici au sosit la fața locului

Loading...