Redactia.ro
Home » Sport » Academica Clinceni și FC Botoșani s-au calificat în play-off!

Academica Clinceni și FC Botoșani s-au calificat în play-off!

Liga I, play-off, FC Botoșani, Academica Clinceni,

În ultima etapă a sezonului regulat FC Botoșani reușit să se califice în play-off, după ce a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1. Tot în play-off s-a calificat și Academica Clinceni, care a învins-o pe Dinamo.

„În primul an a fost din întâmplare, al doilea cu noroc. Vom vedea cum va fi al treilea, îmi doresc să repetăm asta și la anul. Țin să le mulțumesc tuturor, și celor care au adus prima calificare, și pe cea de-a doua. Este munca de un an de zile, de 30 de etape. Nu pot decât să îi felicit. Nu este ușor să te antrenezi zi de zi la Botoșani. Rămân ca și noi și Clinceni să ne batem pentru o poziție cât mai bună. Scopul nostru a fost de a merge în play-off, de a repeta performanța de anul trecut”, a spus Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani.

FC Voluntari – FC Botoșani s-a terminat 1-1 în ultima etapă din sezonul regulat. Moldovenii au profitat de
eșecul celor de la Chindia Târgoviște care au pierdut partida cu FC Argeș, scor 1-3, și și-au atins obiectivul. Calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Fiesta în vestiarul celor de la Academica Clinceni

Ilfovenii nu au avut nicio problemă în meciul cu Dinamo. În minutul 17 al partidei, conduceau deja cu 3-0. La final, în vestiarul celor de la Clinceni a început petrecerea. Jucătorii au început să cânte și să danseze alături de antrenor.

”Este ceva incredibil de frumos, e minunat. O echipă precum Clinceniul, dintr-o comună, dintr-un sat de 6.000 de locuitori, să facă parte din play-off e ceva minunat. Mă bucur că putem face parte din istorie.
Jucătorii vor primi două zile libere, merită, iar de luni ne vom pregăti și organiza pentru ceea ce urmează. Acum, nemaiavând presiune, vom juca alt fotbal, vom arăta altfel, vom juca fiecare meci la victorie”, a declarat antrenorul, Ilie Poenaru la finalul partidei.

Echipele calificate în play-off: FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Sepsi, Academica Clinceni, FC Botoșani
Echipele care vor juca în play-out: FC Argeș, Chindia, Astra, UTA Arad, FC Voluntari, Viitorul, Gaz Metan, Dinamo, Hermannstadt, Poli Iași

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: