Redactia.ro
Home » Sport » Bogdan Andone a revenit în Liga I! O va antrena pe FC Voluntari

Bogdan Andone a revenit în Liga I! O va antrena pe FC Voluntari

FC Voluntari, Bogdan Andone, Liga I,

Bogdan Andone a fost prezentat oficial la FC Voluntari, după plecarea lui Mihai Teja. Echipa este doar pe locul 13, la un punct deasupra locurilor retrogradabile.

Antrenorul a pregătit-o ultima dată pe Astra. Bogdan Andone a semnat un contract valabil pe un an și jumătate. Din staff-ul său fac parte antrenorii secunzi Octavian Chihaia și Vasile Maftei, antrenorul de portari Eduard Stăncioiu și preparatorul fizic Massimo Stalteri. Primul lucru pe care vrea să-l facă noul antrenor este întărirea echipei. Are destul de puțin timp la dispoziție pentru că pe 12 ianuarie se va relua campionatul. Obiectivul pe care îl are Andone este salvarea de la retrogradare. Andone a mai antrenat-o pe FC Voluntari în 2011/2012, la începutul carierei de ”principal”. De-a lungul timpului, tehnicianul le-a pregătit pe Olimpia Satu Mare, ASU Poli, Metaloglobus, Energeticianul, FCSB și Astra Giurgiu.

Mihai Teja a plecat în urmă cu o săptămână

Antrenorul Mihai Teja și-a reziliat contractul în urmă cu 6 zile. În mandatul său a reușit 14 victorii şi 15 remize. FC Voluntari a înregistrat ultima victorie în luna noiembrie. La începutul lunii decembrie, Teja a trecut prin moment dificile. A fost internat în spital după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. Pandemia de COVID-19 a lovit rău clubul FC Voluntari. 14 persoane au fost infectate. Jucători, dar și de angajați din staff-ul tehnic. Teja a plecat de la FC Voluntari după aproape 1 an de zile.

„Încheierea contractului dintre cele 2 părți a survenit pe cale amiabilă. Mihai Teja a fost instalat la cârma echipei noastre în luna ianuarie a acestui an, reușind să mențină FC Voluntari pe primă scenă a fotbalului românesc în sezonul 2019-2020.
Antrenorul în vârstă de 42 de ani a condus echipa noastră în 35 de partide , bilanțul său însumând 14 victorii, 5 rezultate de egalitate și 16 înfrângeri. Clubul nostru îi mulțumește pentru rezultate obținute și munca depusă și îi dorește mult succes în carieră!”, a fost anunțul clubului FC Voluntari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: